Χαχαχαχ!Να πας στα γκομενακια ρε!:lol:Ουτ εγω την παλευω και δουλευω μεχρι τις 8…Πες σε κανα γκομενακι να ρθει και σε μενα ρε!:D:p
αμα ηταν να χω τοσα γκομενακια και να τα μοιραζω κιολας δεν θα καιγομουν τωρα στο φορουμ!χεχεχε!
xaaxxaxa!εισαι θεουλης!!!
θα της πω να ερθει για μασαζακι και μετα να περασει καια πο σενα…
Όταν τόπικ όπως τα “μου τη σπάει”, “με τιμάει”, “μου αρέσει” κλπ βρίσκονται εκτός “θέματος” για άνω των 50 ποστς, το καταλαβαίνετε πως μετατρέπονται αυτόματα σε “Βαριέμαι, …” και άρα δεν έχουν λόγο ύπαρξης ε;
Παρακαλώ, αν θέλετε να πιάσετε διάλογο με 1 χρήστη και μόνο, κάντε το από το wall σας και αν βλέπετε πως η συζητήση πάει πολύ να ξεφύγει, ποστάρετε την απάντηση σας στο “Βαριέμαι,…”. Με αυτό το τρόπο, όσοι δε θέλουν να διαβάζουν το “Βαριέμαι”, θα μπορούν τουλάχιστον να διαβάζουν τα υπόλοιπα τόπικς δίχως να ξενερώνουν.
Το ξέρω είμαι σπαστικός, αλλά μόλις διάβασα 110 ποστ στο “με τιμάει” που δεν είχαν καμία σχέση με το fightclubικό “με τιμάει που…”…
YMCA.
Young Men’s Christian Association???:-s:-s8O:p
Ιτς φαν του στεη ατ δε γουαααη εμ σι εη.
UCLA.
Αιτούμαι αποφυλάκιση του Varg Vikernes ΑΜΕΣΑ =P~=D>
ομορφοπαιδα
γουσταρεις?
αν πω ναι θα φορεσεις κ συ ενα γκει κοντο σορτσακι?
ναι, αλλα θες να βγαλω και το σουτιεν?
αναλογως.εχεις στητο βυζι?
πετρα
τριχες στην πλατυ εχεις?αν ναι τοτε το σκεφτομαι σοβαρα να κανω κατι μαζι σου.
στητο βυζι φουλ τριχα κ γκει σορτσ.καυλα
εσυ ο σταροβας κ η τρελοπαρεα του?
μωρη πες αν γουσταρεις και ασε ποιοι ειμαστε, γιατι θα αρχισω να βαραω ο αντρας σε λιγο, δε σηκωνω πολλα πολλα
και αν δε γουσταρεις δηλαδη δεν με ενδιαφερει, γιατι ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω. ναι.