μπαχααχχα!!!
το ειχε ξανακανει ενας γνωστος μου
γαμαει…χαχαχαχαχαχα
Εγώ δεν το πάτησα να κάνει load κλπ… τι γίνεται μετα?
πρεπει να το δεις μιλαει για κατι ηρωες και τετοια(χοχο) , με την μπαλαρινα ειναι καλυτερο παντως
απο ποιον fansub σε HD me jap audio και eng subs κατεβαζεις?
[SIZE=“4”]ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!![/SIZE]
…
[QUOTE=freedomofrock;812892][/QUOTE]
περιεχει και πρωτεϊνες επομενως συστηνεται ανεπιφυλακτα σε καθημερινη βαση!
και χλώριο για αστραφτερά πατώματα.
Ενισχύει και το σμάλτο των δοντιών.
τωρα καταλαβα πως εχει τοσο αστραφτερο χαμογελο ο αλεξανδρος ‘‘mister perfect’’ πετριδης
Ξυπνάω και δεν θυμάμαι τίποτα απο χτες. Βλέπω ένα σάντουιτς κολλημένο στον τοίχο, σπασμένα πιάτα και ποτήρια στο πάτωμα, μπύρες και ξερατά μέσα στη χέστρα. Επίσης μου έχουν τελειώσει όλα τα λεφτα. Τι μου συμβαίνει γιατρέ? :|:|:p
Ο κωλος σου δεν σε ποναει ε?
να πιείς όζον…
χαχαχα τι ειπε η κοπελα
εγώ τό’χω πει… τα σπάει!
εγω την μακιντος ειδα να το λεει :-s
δηλαδη ειναι Η μακιντος και οχι Ο?:?
λωλ δεν το ξερες?
Ετσι την ειχαμε παθει με ενα φιλο. Ειχαμε φτασει σε μια τετοια κατασταση οπως πανω κατω την περιγραφεις κ εσυ, αλλα μονο που το σπιτι ηταν μια χαρα κ δεν ειχε γινει μπουρδελο. Τελως παντων ειχα κοιμηθει εγω στο σαλονι του κ αυτος στο δωματιο του, καποια φαση το πρωι με ξυπναει κ αρχιζει να μου λεει οτι εχουμε προβλημα γιατι βρηκε στο προρτοφολι του ενα χαρτακι που δεν ξεραμε απο που ειναι. Κοιτα κ εγω ενα χαρτακι τσαλακωμενο που ελεγε Κωστας κ απο κατω ενα κινητο. Δεν ηξερα ποιος ηταν αυτος, πραγματικα! Κ αρχιζω να τον δουλευω κ να του λεω οτι μπορει να ειναι ο τυπος που καποια φαση ειχε κρεμαστει στον ωμο του το προηγουμενο βραδυ. Εντομεταξυ ουτε τυπος κρεμοταν απο τον ωμο του χτες το βραδυ ουτε τιποτα, αλλα το χανγκοβερ ηταν τετοιο που δεν καθησε να αναλυσει αυτο που του ειπα. Κ να φωναζει: “ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΔΩ;;” Μετα απο πολυ σκεψη καλεσε τον αριθμο κ καταλαβε οτι αυτος ο Κωστας ηταν το τεχνηκος που ηρθε την προηγουμενη μερα να φτιαξει κατι στα υδραυλικα στο σπιτι του! #-o
Δε χρειάζεται να διαβάσω παρακάτω… :?