Κωλοτρακαδοροι…γι’αυτο εγω κανω στριφτο. Αν δεν ξερει ο αλλος να στριβει, απλα δεν εχει τσιγαρο αλλα κ να ξερει, κλαιν! 8)
τρακαδοροι ολου του κοσμου…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ’ΧΕΤΕ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
:-k ωστε εχει γεννεθλια καποιος paxman ε…να μπει να αναμετρηθουμε στην αρενα…ή μηπως ειναι το alter ego μου…γιατι σαφως ειναι καλογουστος…8)
πραγματικο περιστατικό π έτυχε σε φίλο σε καφετέρια . ήρθε ένας κλασσικός τρακαδώρος από διπλανό τραπέζι να του ζητήσει τσιγάρο . (γνωστός ο τύπος , ποτέ δν έχει μαζί του κ πάντα ζητάει . ) οπότε μετά το τσιγάρο ζήτησε κ αναπτήρα . του τον δίνει κ ο φίλος μ για να μην βρει ευκαιρία να ξαναέρθει κ να ξαναζητήσει τσιγάρο .
οπότε περνάει κανα 20λεπτο κ σκάει μύτη σε κοντινό τραπέζι μια φοβερή γκόμενα … χωρίς αναπτήρα .
οπότε έρχεται στο τραπέζι μας κ ρωτάει αν έχουμε εμείς αναπτήρα . εγώ δν καπνίζω , οπότε ο φίλος μ λέει ναι τώρα , μια στιγμή κοπελιά . και αρχίζει να ψάχνεται μιας κ είχε ξεχάσει πως είχε δώσει τον αναπτήρα στον τρακα-μαν … κ από το πουθενά πετάγεται αυτός κ λέει …
[SPOILER][SIZE=“5”]’‘άσε μέχρι να βρει αυτός αναπτήρα θα σε ανάψω εγώ μωρό …’’[/SIZE]
αχαχαχαχαχαχαα:lol::lol::lol:
όχι ότι εκανε τπτ ο τρακαδώρος , απλά για το γαμώτο ρε γαμώτο …:p[/SPOILER]
ντάξει… γκαντέμης ο φίλος σου… κι εσύ μαζί του! δε χρειάζεται να καπνίζεις για να έχεις αναπτήρα μαζί σου… για κάτι τέτοιες περιπτώσεις τους κρατάς…
για να αναβεις '‘φωτιες’'8)
τις ανάβω με το που με βλέπουν , αυτά με τους αναπτήρες είναι για τους φλώρους …:p:p:p
ναι… καλά… “αυτά είναι για τους φλώρους”…
αλλά την γκόμενα σας την έφαγε ο τρακαδώρος…!
προφανώς και κάνω πλάκα “αυτά είναι για τους φλώρους”
άσε που όπως είπα κ ο τρακαδώρος δν έκανε τπτ . αυτή με το που τον άκουσε να λέει την -ομολογουμένως αστεία- ατάκα …(πως το σκέφτηκε τόσο γρήγορα ο άτιμος ;; έκανε ένα παράξενο μιδίαμα* κ δν του είπε ούτε ευχαριστώ .
:-s
*(σορυ για το ορθογραφικό , δν θυμάμαι πως γράφεται)
Μήπως εννοείς μειδίαμα; Δηλαδή αμυδρό χαμόγελο;
(ναι έτσι πρέπει να γράφεται)
μμμμ περισσότερο για ξίνισμα θα το έλεγα … μια αμυδρή κίνηση των χειλιών …:-s
ναι, ειναι γνωστο αλλωστε πως οι “κοπελες” σκλαβωνονται οταν τους αναβεις…
το θέμα είναι να φανείς έξυπνος και ετοιμόλογος…
όχι βέβαια με τέτοιες ατάκες… χαχαχαχαχαχαχ… αλλά να αφήσεις την άλλη να ΘΕΛΕΙ να κάτσει… στην παρεα σας…
Unburnt έχω τη γνώμη ότι σήμερα φλερτάρεις με σεξουαλικά υπονοούμενα λίγο παραπάνω από το πρέπον. Just saying.
ντλάπικες?
Όχι. Ομολογώ όμως ότι δεν θέλω να με κολάζετε σε θέματα βρώσης και σεξ πριν πάω γυμναστήριο. Unburnt, μην διαβάσεις το σπόϊλερ.
Κοινώς δεν θέλω να πάω γυμναστήριο λιγωμένος και (γ)καβλωμένος.
το διάβασα…
α, σόρυ που πετάω διάφορα… δεν ήξερα ότι γκαβλώνεις τοσο εύκολα χεχε…
αλλά… έχω έμπνευση… συγκεκριμένα, κάποιος με εμπνέει…
μπλειειειειε
ανμπερντ σεμνά σε παρακαλώ
Αυτό.