Στο πάνθεον θα ήταν άμα λεγόταν sout-karavolida [-X
το fragger στο μινικλιπ γαμαει
Στεγνη αντιγραφη γουορμζ βεβαια, αλλα οταν δεν τοχεις…
Το 'χω λιωσει στο κινητο.
καθε πρωι που εχω στο εργαστηριο σχολειο…το καιω αγρια ρε…
τα σπαει
ο αριθμός των φίλων του βακιλου αναπαριστά τον αριθμό των χρηστών του φόρουμ του ροκιν ;
Σιγα μην είναι μόνο 0,3 ποιός κάνει τις μετρήσεις;
Ο πλευρης και ο μπουμπουκος… ξερω γω :lol:
Μπα αυτοί θα έβαζαν πιο γενναίο ποσοστό. Κανένα 3-4%. Έχουν και έναν αγώνα να δώσουν, απένταντι σε ένα ταπεινό 0,3 τι αγώνα να δώσεις. Τζάμπα θα χτυπιέται στα έδρανα ο μπουμπουκος;
Μαλακα οντως δεν παιζει. Στην Ευρωπη οι αθεοι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
Κατι μετρησεις στην Αγγλια εδειχναν οτι γυρω στο 30% της χωρας δηλωναν αθεοι. Δε θυμαμαι που σκατα το ειχα βρει για να δωσω link και κατα ποσο ηταν αξιοπιστο αλλα και παλι, οντως ειμαστε πολυ παραπανω απο 0.3
Αντε να αυξανομαστε 8)
Εντιτ. Μαλακια μου. Νομιζα οτι το 0.3 ηταν για τον κοσμο οχι για την Ελλαδα
όχι. γιατί το λες αυτό?
Δείχνει απλά ότι ο βάκιλλος, είναι ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. και η καρδιά του χωράει πολλά άτομα μέσα…
Αγαπάμε bacillus γιατί μας αγαπάει κι αυτός!
αυτό είναι το [SIZE=“5”]1000[/SIZE]στό ΜΟΥ ΠΟΣΤ!!! μμμ κάτι γιορτινό…?μμμ γιορτινό όνιον φυσικά!
Ποοοο.Ο λαιμος μου ειναι σαν να εχω παρει μια τσουγκρανα και τον εχω γδαρει.Παω να φτιαξω ενα ζεστο γαλα…!:-s
Του αγιου βαλεντινου σημερα. Θα αγορασετε ενα ομορφο σετ εσωρουχα για τον/την καλο/η σας; Θα αγορασετε ενα ακριβο κοσμημα; Θα φατε μαζι σε ενα πανακριβο εστιατοριο; Γενικα…που θα πεταξετε τα χρηματα σας μια τετοια μερα;
Γεια σου φόρουμ, το λιμάνι του Πειραιά είναι όμορφο όπως πάντα και το ταξίδι προβλέπεται ήρεμο. 8)
μπουγατσα και σερφ…σε λιγο για προ σε φιλο…και απογευμα bike lovers day κεντρο θεσσαλονικης. <3
αυτη ειναι η μπαντα καποιων γνωστων μου.πως σας φαινονται τα τραγουδια τους?κανουν και καποια λαιβ συχνα οποτε αν ενδιαφερεστε μπορω να σας ενημερωσω,για το που θα παιζουν.
Aντι-Βαλεντίνοι μια ζωή. Δεν στηρίζουμε τη μεγαλύτερη κοροϊδία της χρονιάς.
Μια μέρα σαν όλες τις άλλες είναι.
ΔΕΝ πήρα δώρο στην κοπέλα, ΔΕΝ ετοιμασα κάτι “ξεχωριστό”.
Καλημέρα.
καλημέρες μαν και στηρίζουμε:)
Με το που μπήκα το μάτι έπεσε κατευθείαν εδω Profile Views: 666
:lol:
καλά να περάσετε όσοι θα βγείτε …
και όσοι δουλεύουν … καλό κουράγιο , μια μέρα είναι κ αυτή σαν τις άλλες :D…
ναι τις ίδιες μαλακίες λέω κ στον εαυτό μ όταν δουλεύω …