μέθυσέ την πρώτα, και πες της πως θα δείτε ταινία.
καλο αλλα αναφερομαι σε αλλου ειδους σαντουιτς. λιγοτερο juicy
Έπεσε ο server του eve
Πάρτε και ένα πρόσφατο screenshot
Ωπ! δικος μου εισαι εσυ!
Online και πάλι ο Tranquility.
ίσα ρε! Εγώ τον είδα πρώτος.
Θες να μονομαχησουμε αγορι? Πως το βλεπεις?¨
Συμμαζεύτε τσ’ ορμόνες σας κορίτσια.
Μάθετε και κάτι χρήσιμο:
- γκάλης κούπερ
Κυριολεκτικά, ειναι μια ευφάνταστη καρναβαλική αμφίεση που σκέφτηκε κάποιο τσικλίκι και κατάφερε πολυ πετυχημένα να συνδυάσει τον Νίκο Γκάλη με τον 'Αλις Κούπερ.
Μεταφορικά, γκάλης κούπερ μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος απο αυτούς τους σαρανταπεντάρηδες που εξακολουθούν να παίζουν ακόμα μπάσκετ και να πιάνουν για ώρες το γηπεδάκι της γειτονιάς κάνοντας ολντ φάσιον φιγούρες εμπνευσμενες απο τον Γκάλη (σπάσιμο όχι στον αέρα αλλα στο έδαφος), κηρύττοντας το ήθος στους νέους συμπαίκτες (μη βρίζετε παιδιά μου, εμείς είχαμε ήθος στα νιάτα μας), και έχοντας στυλιστικό ντρες κόουντ εμπνευσμένο από τα '80ς (παπούτσια στράικ, σταράκια, κορδέλες στα μαλλιά, μάλλινες φανέλες του Μίλωνα ή του Σπόρτινγκ για να ψαρώνουν οι νιούφηδες)
Πας όλο αγωνία στο γηπεδάκι για μπάσκετ και πάλι το γήπεδο είναι πιασμένο απο ΑΥΤΟΥΣ.
- Ψηλέ, πα’ να φύγουμε.
- Κάτσε ρε να τους δούμε, έχουν χαβαλέ.
- Ωχ τι κάνει, ρε μαλάκα, αυτός με τα στράικ, σπάσιμο στο έδαφος;
- Θεός ρε, γκάλης κούπερ…
Όποιος δεν φοράει Μάρτη δεν είναι true black metal warrior.
ο σιχαμένος ο Ψωμόπουλος ΔΑΓΚΩΣΕ αυτί δημοσιογράφου !!!
eeeeeeeeeew
[SIZE=“3”]ewwwwwwwwwwwwwwwww[/SIZE][SIZE=“4”]ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!
[/SIZE]
και τον δάγκωσε αρχικά και δεν τον άφηνε… και μετα τον τραβάνε, αλλά αυτός ξαναπάει πάνω στον δημοσιογράφο ο οποίος είναι μες στα αιματα, και ΞΑΝΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και το μασουλάει!!!
ΤΙ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩ!!! [SIZE=“2”]ew ew ew ew ew![/SIZE]
Αστα να πανε…Εχουμε ξεφυγει:lol:
Ναι και εγω τις κοιταζα χτες γιατι στις φατσες σας 2 μου φαινεται διαφορετικη,ασε που μοιαζει και με μια γνωστη μου.:?
Με αφορμή έσενα το έγραψα Αλλά ακριβώς την προήγουμενη μέρα είχα δει κι έναν σκληροπυρηνικό moderator να μπανίζει (ντάξει να κοιτάζει) :lol: Kαι πριν κάποιες μέρες έναν άλλον αλλά δεν θυμάμαι ποιόν
Ρε ξεχνας τον ασυφταο ο οποιος ειναι εκει συνεχεια.Απλα νταξ δεν φαινεται.
:lol: :lol: Παιζεί να’ ναι αυτός που δεν θυμάμαι
Αγαπάμε " "
Παντα!
ρε τις εχω κανει και φωτο κομμεντ αλλα δεν τα εχει κανει απρουβ μαλλον και δεν φαινονται…
Φανταζομαι τι της εγραψες βασικα.
καλή η βένομ, αλλά το άλμπουμ της έχει ΠΟΛΛΑ ψωμιά να φάει μέχρι να πιάσει σε απήχηση αυτό:
http://www.rocking.gr/modules/forum/album.php?albumid=81
Αυτό σημαίνει πως περιμένουμε αντάξιο ανταγωνισμό από την πλευρά μιας χρήστριας που έθεσε τον πήχη ψηλά και τρέλανε τα αγοράκια του φόρουμ