Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Παυσιπονο πηρες ή lsd?

25 Μαρτίου 20 Πειραίας
ΤΚ 18543

αν μπορείς στείλε:roll:

αχαχαχα

Καμια?

μη μου πεις καμια…

εγώ θα’λεγα και οι 2 … με την δεξιά να ανδροφέρνει… έ είναι αγοροκόριτσο

Και οι δύο κοπέλες είναι… απλά η δεξιά εχει μειωμένη φωτεινότητα και κόντραστ :stuck_out_tongue:
το αλλο με τον τοτό το ξέρετε;

όχι… για πές…

σε τετοια “κουιζ” συνηθως ειναι το απιθανο και καλα…

ναι αλλά μπορεί να είναι και το προφανές… ποτέ δεν ξέρεις…

ΔΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ PETER HOOK, ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΤΟ RODEO LIVE CLUB, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ!

Με επιπλέον ποσό, τον βγάζεις και για φαΐ…

Αυτό το συγκεκριμένο είναι αν δεν κάνω λάθος σπαστικό ποπ-απ που εμφανίζετε σε τυχαία σαιτ… Είναι σαν το αλλο , μια λάμπα που μοιάζει με κώλο και το άλλο που δείχνει μια εικόνα που μοιάζει ταυτόχρονα με ηλικιωμένη κυρία και με νεαρή κοπέλα…

Μετά πατάς την απάντηση που πιστευεις και σε παροτρύνει να γίνεις συνδρομιτής σε υπηρεσία μέσω κινητού για να μάθεις την απάντηση…!:lol:

Ντάξει ελλεινό.

Το αλλο το σπασικό φλασάκι που βγένει συνήθως σε σαιτ με στίχους και πρέπει να
σπάσεις τον Christian Bale στο ξύλο και ακούγετε καθε δευτερόλεπτο η μουνιά που τρώς… πόσο τραγικο… Είχα στείλει στους παπάρες μειλ να αφαιρέσουν τον ήχο, μου απάντησαν σαν να μην ήξεραν σε ποιο ad αναφερόμουνα και μετα με γράψανε.

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ
(ελπίζω να μην προσβάλω κανεναν :stuck_out_tongue: )

[SIZE=“7”]PINK FLOYD[/SIZE]

ντάξει, οι τύποι κάθε φορά μας εκπλήσσουν! Είναι πρωτοπόροι στην τιποτενιοσύνη αδιαμφισβήτητα.

ω τανενμπαουυυυυυυυυμ ω τανενμπαουυμμμμμμ:p

δευτερα μεγαλη μερα

(νυσταζω να μετρησω ποσες μερες μενουν) +1

αυριο ιδανικη μερα
πρωτα πορεια (χωρις μπαχαλα βεβαια:() μετα γηπεδο (ηλυ-μπαοκ) και το βραδυ παρτυ…:smiley: