Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

http://radio-k2.ucoz.com/ μπειτε οποιος βαριεται…παιζω μεσω ενος φιλου…χαλαρα πραματα

xaxaxa ωραιος ρε παπαρδελα…
“χαλαρα πραγματα” με το που το εβαλα battery…:stuck_out_tongue:

πωωω…το εβαλα και μου κολλησε τωρα και το λεω συνεχεια:-s

μολις γυρισα απο μπανακι με την παρεα μου!επιτελους καλοκαιρακι ρε…

Θενξ για τις πληροφοριες. Τελικα βιαζομουνα και εφυγα πριν απαντησετε :stuck_out_tongue:
Το πηγα Ομονοια με μετρο και μετα απο εκει πηρα το 21 και κανει σταση ακριβως απ’εξω.
Καταραμενη στρατολογια

ε ε ε ερχεται…την εκοψες?

Oxi γιατι στα ΚΕΠ που ειχα ρωτησει τι χρειαζεται για να την κοψω μου ειχαν πει οτι χρειαζομαι ταυτοτητα, και χαρτια που να δειχνουν οτι παρακολουθουσα τη σχολη μου οσο καιρο ειχα την αναβλολη (χαρτια εγγραφών κλπ).
Αλλα στη στρατολογια ειπαν οτι θελουν και βεβαιωση οτι τελειωσα με την σχολη μου οποτε πρεπει να περιμενω 10 εργασιμες μεχρι να βγει και αυτο το χαρτι και μετα να παω να την κοψω.

Εν τω μεταξυ ειπαν οτι μαλλον δεν προλαβαινω για Αυγουστο που θελω αλλα μπορω να δηλωσω και θα το εγκρινει το Υπουργειο αν ειναι… Shit high and gaze…

Για Αύγουστο, τυπικά έπρεπε να την έχεις κόψει μέχρι τέλος Απρίλη αλλά θα επικαλεστείς και καλά οικονομικούς λόγους ή κάνα μεταπτυχιακό και παίζει να σε πάρουν.

ξηρα εισαι ετσι? παιξτο τρελος!

Xαχ ειχα ενα φιλο που το επαιξε τρελος και τη σκαπουλαρε. Αλλα απ’οτι ξερω μετα δε σε παιρνουν σε δουλειες και τετοια γιατι φαινεται στο φακελο σου.
Αυτος βεβαια θα δουλευε στην εταιρια του πατερα του οποτε χεστηκε.

Αυτό είναι urban myth. Δεν αναγράφεται πουθενά. Το μόνο θέμα είναι ότι αν δεν έχεις κάνει στρατό λόγω Ι, δεν μπορείς να πας αστυνομία, πυροσβεστική και τέτοια. Στα φρύδια σου δηλαδή, εκτός κι αν θέλεις οπότε χάνω πάσα ιδέα.:stuck_out_tongue:

εσενα εναν αλχημιστη τι σε νοιαζει ή δουλεια; :stuck_out_tongue:

Δεν έχω ρεύμα…
Μόλις έγινε black out

τι τζουλ(ι)α και τι ντουβλ(ο)η… !!! :hippy:
:tomato:

θανατος :lightsabre:

Εγώ το έχω πεί…έτσι μόνο θα βγούμε από την κρίση! Για την χώρα θα το κάνει το παιδί ρε αλήτες…αμέσως να τον πείτε “παπούστη”!

“Αχ ναι…για την Ελλάδα ρε γαμώτη!”

http://metalupourass.listen2myradio.com/ μπειτε …ακουστε…μονο θρας σημερα

χαχαχαχα με του που το βαζω προλαβαίνω το τελος του The Thing That Should Not Be
και μπαίνει η τρελη θρασια παοκ παοκ παοκαρα μου!!!
παπαρδελα εσυ παιζεις??
:lol::lol::lol:

ηταν ενα ευχαριστο διαλλειμα.και τωρα παιζει Forbidden. ναι δηστυχως εγω :stuck_out_tongue: