Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Ρε παιδιά στην Πάτρα έχει γεμίσει η πόλη harley davidson…μιλάμε μένω και κέντρο και έχω πάθει την [SIZE=“7”]ΠΛΑΚΑ[/SIZE] της ζωής μου…
6 ή ώρα την νύχτα να πετάγεσε απο το κρεβάτι ακούγοντας την χαρακτηριστική εξάτμιση της harley davidson
[SIZE=“6”]
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ[/SIZE]

easy rider rules

http://www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w

φιλε ακριβως το ιδιο και εδω στην ναυπακτο απο χθες το βραδυ.πηγα στο μπαρακι που συχναζω και τους πετυχα εκει.πολυ ποτο και να παιζει και μεταλιες ωρες ωρες

+1!

WTF ρε συ… :stuck_out_tongue:

περιεργη αλλα παραλληλα ενδιαφερουσα αισθηση,να κωλοβαρας εν ωρα 3ωρου βαρετου μαθηματος σερφαροντας στο ιντερνετ απο το λαπτοπ σου,τελευταιο εδρανο,μεσω της γαμηστερα γρηγορης συνδεσης του πανεπιστημιου…

να και κατι που μ’αρεσει στο UK:p:p

ποσο βαριεμαι να παω στο super market να αγορασω ανταλακτικα ξυραφακια

Αν είναι για το πρόσωπο άσε τρίχα να δείχνεις και άγριος, αν είναι για αλλού και επείγει, καλύτερα να πας τώρα, γιατί κλείνουν σε ένα τέταρτο

Xαλαουα αλλιως

μολις γυρισa απο το super market.για τα γενια ειναι γιατι δεν μου αρεσει να αφηνω γενιαδα:lol:

Χοχο, μια χαρά χώνει η βροχούλα έξω.

εδω παντως ηρεμησε λιγο ο καιρος

γραφτε κατι καπου γιατι βαριεμαι…

επειδη βαρεθηκα να βαριεμαι παω για υπνο.καληνυχτα σε ολους.

καληνυχτα κυριε…
παω να πνιξω τον πονο μου σε 1 μπολ φραουλες…

Καιρό για μπάνιο έχει τις τελευταίες εβδομάδες… :smiley:

εδω πριν καμια ωρα εριχνε καρεκλοποδαρα…μου ειπαν και κατι φιλοι πως κοπηκε το ρευμα για λιγο μπραχαμι/ηλιουπολη…
“μουνι καπελο” εγινα απο τη βροχη…
καληνυχτες…

Ωραίο θα ήτανε το μεταλ χάμερ να είχε και cd μεσα,ανάλογα με τις αφήσες και το εξοφυλο.

π.χ. τώρα να έδινε metallica και nevermore :smiley:

Ρε πούστη μου πραγματικά υπάρχει κανένα videoclub στην Πάτρα μεταξύ Καρόλου και παντανάσσης??? Το βιντεοκλαμπ που πηγαινα (Αγ. Νικολάου) έκλεισε.

Να θες να δεις μια ταινία και να μη μπορείς. αστοκαλο

Torrents :roll:

οπως το ειπε ο timeous

Χαιρω πολύ! :stuck_out_tongue:

Μέρικες ταινιες δεν βλέπονται από τόρεντς (σάπια ποιότητα, ή δυσεύρετες ταινιες), και τρώς και καμια ωρίτσα στο να βρεις υπότιτλους αν είσαι άτυχος…

Αλλά επειδη δεν βλέπω να υπαρχει βίντεοκλαμπ, μάλλον θα μείνω στα τόρεντς