οκ οταν το δεις μην με βρισεις που εφυγα απο το μεταλ παρτυ και ηρθα σπιτι …πφφφφφφφ δεν την παλεψα νυσταζω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω και στο χιτζαζ ο ηχος ειναι σκατα
το πεος! :lol::lol:
οκ οταν το δεις μην με βρισεις που εφυγα απο το μεταλ παρτυ και ηρθα σπιτι …πφφφφφφφ δεν την παλεψα νυσταζω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω και στο χιτζαζ ο ηχος ειναι σκατα
το πεος! :lol::lol:
ποιος παει ακομα χιτζαζ?..τστστστσ…
εμεις καθε δευτερα που εχει μεταλ παρτυ και κανει τον ντιτζει ο φιλος μας ο τσιχλης
στο Ηρακλειο τιμαμε Rolling stone και route αποκλειστικα και ολοι οι αλλοι παιρνουν πουλο…
στο ηρακλειο τιμαμε ρουτε και τζειλ!!! μονο αποκλειστικα!
αυριο εχει παρτυ αφιερωμα σε acdc sto rolling 8)
Στο χιτζάζ κάθε δευτέρα κάνει πρόγραμμα ένα φιλαράκι που είναι τις περισσότερες φορές αρκετά κομπλέ. Όσο για το Rolling Καθ’οδόν Stone καλύτερα να μην το σχολιάσω…
Ποπο,σορυ,επικ φεηλ,jailhouse ηθελα να πω…
σκατα σε ρολιντ στοουν,με τα νερωμενα ουισκια,και το μαλακα ντιτζεη που περα απο μεηντεν και μοτορχεντ που ξερει,δεν του ειπε κανεις πως μετα απο Cowboys from hell ΔΕΝ κολλαει το smels like teen spirit…
καθοδον λειτουργει ακομα αυτη η κωλοτρυπα?
Όχι, έκλεισε…πήραν όμως την κασέτα και την πήγαν στο Rolling Stone…
λογαριασμο 50 ευρω δυο ατομα και δεν μας κερασαν τιποτα,ενω στου Κουμη 15ευρω και μας περνουν με καροτσακι απο το λιωσιμο…
Κουμης;;;; :?
Με πιάνεις αδιάβαστο…
αμμμ…:razz:
εισαι ελεος ρε ντουφα!! κουμης ρε ειναι αυτος που εχει κατα το ημιση το τζειλ και ειναι και τραγουδιστης των demaximam .πφφφφφφ
lupin σε εχω δει?? :-k
XAAXXAAXXAXAAXAXXAAXA…πηγα να πνιγω ρε…ποοοσο true story!!!:lol::lol::lol3:
Ποσο λιωσημο μπορει να εχει φαει αυτο το τραγουδι απο το πρωι;;;
μεγαλο…
yeap!
ΑΑΑ!! Μολις συνειδητοποιησα οτι σημερα αλλαξαμε μηνα! Αντε καλο καλοκαιρι σε ολους. Αν και ο καιρος αλλα λεει…
Ά τον ξέρεις καλά βλέπω…
Και να τον δεις δεν τον καταλαβαίνεις. Εγώ την άλλη φορά παίζει να πήγα πάνω από το κεφάλι του και να μην είδες ο ένας τον άλλον…
Βλεπω τους παντες και τα παντα,ειμαι παντου και πουθενα8)