Ιστορια γραφεται οντως. Εγω ενα εχω να πω:
Ο σκυλος γαμησε τον Παπα. Δεν εφταιγα εγω!!!
Ελπιζω να υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να καταλαβε τι ειπα η τι εννοω… λεω τωρα εγω…
Ιστορια γραφεται οντως. Εγω ενα εχω να πω:
Ο σκυλος γαμησε τον Παπα. Δεν εφταιγα εγω!!!
Ελπιζω να υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να καταλαβε τι ειπα η τι εννοω… λεω τωρα εγω…
παω για υπνο.καληνυχτα μεταλο-οικογενια:)
αντε καληνυχτες γιατι γραφουμε και αυριο
:*
Πέρασα καλά Scorpions στην Πάτρα είχε καλό ήχο και παίξανε αρκετά νέα κομμάτια…τουλάχιστον δεν ήταν η απογοήτευση όπως είχε γίνει πέρυσι στο Καραισκάκη…
Όσον αφορά τις επικές στιγμές…όλο βλακείες βλέπω να γράφετε και να αντιγράφετε ή εμένα η τον travolta!!!
Τυχαίο?
fixed
Με πήρε μια γυναίκα στο κινητό από Ιταλία και ζήταγε τη μαντάμ Σελίνα για να κλείσουν δωμάτιο για 1 αυγούστου
[SIZE=6]WTF?[/SIZE]
ε που ειναι το προβλημα…?
της εκλεισες…??
:lol::lol::lol::lol:
σε παρόμοια φάση με Red Rum, στις 4 τα ξημερώματα(πριν κανά μήνα +) με είχαν πάρει τηλ με αριθμό από το Πακιστάν. Για 1-2 μέρες κοίταζα καχύποπτα τους πάντες:-s:-s
Ρε τι διαολο;; Οταν λειπω γινονται τα παρτυ εδω μεσα; 3 μερες ελειψα και ο white zombie οργιαζε εδω μεσα:!: Τα καλυτερα χανω ρε γαμωτο… [-X. Ελπιζω μονο να μην τελειωσε οριστικα μαζι μας.
Εφαγε BAN-HAMMER
που λες μαν ναι
τι λεει καλα;
ελα παω χωριο ρε
σε παιρνω ρε μαλακα δεν το σηκωνεις :!:
ωχ…
ελα μαν ναι
ξερεις πως παει
που λες σημερα
πεταξα καινουργια φλεβα
πω ρε φιλε
γενικα λεω να σπασω μερικους φορουμιτες
αλλα δεν θελω να κλαινε μανες και ετσι θα χωσω καμια πατσαβουρα φορουμιτησα
τι λεει γκομενες και ναρκωτικα παιζουνε εδω γυρω;
ε γαμω τα φεηκ σας δηλαδη, αν ειναι να κανεις τιποτα καλα ποστς καντα, αλλα τα μεχρι τωρα ειναι ανεπνευστα, αλλιως
[SIZE=“7”]ΠΟΥΛΟ![/SIZE]
πω φιλε αυτο το κολπο με τα σποηλερ ειναι πολυ τελειο
αν το κανω θα ανεβω κοινωνικα στο φορουμ;
τον βλεπω και αυτον για ban
Καλως το παλικαρι! Εσενα εψαχνα! Ολα καλα;
γιατι τι σου εκανε;
νομιζω πως ειμαι τιμιος και δεν ενοχλω κανεναν
εμενα οχι[-X