Εγώ δεν πήρα…μαλακία…
δν καπνίζω αλλά θα γούσταρα έναν αναπτήρα ροκιν …
και εγω και εγω μαζι με τον παπαρδελα πηρα!
και με αυτον αναψα φωτια για να ψησω ψαρια στα καρβουνα σημερα!
ο αναπτηρας ροκιν τα σπαει στην ψυχρα!!!
Τσιπούρα;
Τι βροχή είναι αυτή?
Έχουμε μουλιάσει ε.
Άσε που φοβούμαι και τα μπουμπουνητά.:oops:
Την αρπάξαμε μου φαινεται την πνευμονία στην Βουλγαρία. Εμ… κοτζαμ χαλάζι ήταν αυτό και η θερμοκρασία δεν πρεπει να ξεπερνουσε τους 15 βαθμούς. Δεν πειράζει άξιζε τον κόπο. 8)
Δεν υπάρχει!!!Ελληνικό stoner μπάντα απο Κόρινθο με death φωνητικά!!!
Απλά :bow2::bow2::bow2:
Εβαλα στις 3 η ώρα το πρωί χθές όταν μπουμπούναγε το ride the lighting και έλιωσα όμως.Ακουγόταν κάθε 10 δευτ. κεραυνός αυτά είναι!!!
και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου να κανω, αλλα πεταχτηκε η μανα μου απο τις βροντες (εδω ζωγραφου τρεμαν τα πατωματα) και με εβαλε να κλεισω τηλεορασεις, λαπτοπ, ραδιοφωνα…
με αναγκασε να το ριξω στο διαβασμα
μολις πριν λιγο ξυριστικα:)
Γαμπρός,γαμπρός!
παρανοια
Ρε ισχύει ότι για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να λαδώσεις η άμα είσαι κομπλέ σε περνάνε?Ισχύει ότι υπάρχουν μερικά στραβόξυλα που ακόμα και ο σουμάχερ να είσαι σε κόβουν άμα δεν λαδώσεις?
Το 'χω ακούσει, αλλά το θεωρώ τέρμα υπερβολικό. Φρόντισε να 'σαι ολόσωστος εσύ και μη μασάς.
Περαστικα…
ελα στη ναυπακτο να παρεις διπλωμα για πλακα χωρις λαδωμα αφου οι περισοτεροι γνωριζουν τους εξεταστες και ειναι πιο οικονομικα:)
Μα τι δισκάρα είναι αυτό το καινούριο severe torture
Ναι ε ?
Για να τσεκαρουμε…
παιδια θυμαται κανενας ενα τραγουδακι πριν περιπου 7-8 χρονια που ηταν hitακι pop και ειχε στο video clip μια κοπελα που περιφεροταν στη πολη με μια τεραστια καρδια και γιαυτο δε την ηθελε κανεις και μετα μικρυνε η καρδια και την πλησιασε ενας τυπος και περασαν το βραδυ μαζι αλλα το επομενο πρωινο που ειχε ξαναμεγαλωσει η καρδια,αυτος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια;Please,αν θυμηθειτε πως λενε το τραγουδι ή το συγκροτημα…
Roger Sanchez - Another Chance.
Ιδού