Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Εγώ δεν πήρα…μαλακία…

δν καπνίζω αλλά θα γούσταρα έναν αναπτήρα ροκιν … :stuck_out_tongue:

και εγω και εγω μαζι με τον παπαρδελα πηρα!
και με αυτον αναψα φωτια για να ψησω ψαρια στα καρβουνα σημερα!
ο αναπτηρας ροκιν τα σπαει στην ψυχρα!!!

Τσιπούρα;

Τι βροχή είναι αυτή?
Έχουμε μουλιάσει ε.
Άσε που φοβούμαι και τα μπουμπουνητά.:oops:

Την αρπάξαμε μου φαινεται την πνευμονία στην Βουλγαρία. Εμ… κοτζαμ χαλάζι ήταν αυτό και η θερμοκρασία δεν πρεπει να ξεπερνουσε τους 15 βαθμούς. Δεν πειράζει άξιζε τον κόπο. 8)

Δεν υπάρχει!!!Ελληνικό stoner μπάντα απο Κόρινθο με death φωνητικά!!!

Απλά :bow2::bow2::bow2:

Εβαλα στις 3 η ώρα το πρωί χθές όταν μπουμπούναγε το ride the lighting και έλιωσα όμως.Ακουγόταν κάθε 10 δευτ. κεραυνός αυτά είναι!!!

και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου να κανω, αλλα πεταχτηκε η μανα μου απο τις βροντες (εδω ζωγραφου τρεμαν τα πατωματα) και με εβαλε να κλεισω τηλεορασεις, λαπτοπ, ραδιοφωνα…:frowning:
με αναγκασε να το ριξω στο διαβασμα

μολις πριν λιγο ξυριστικα:)

Γαμπρός,γαμπρός!

παρανοια

Ρε ισχύει ότι για να πάρεις δίπλωμα πρέπει να λαδώσεις η άμα είσαι κομπλέ σε περνάνε?Ισχύει ότι υπάρχουν μερικά στραβόξυλα που ακόμα και ο σουμάχερ να είσαι σε κόβουν άμα δεν λαδώσεις?

Το 'χω ακούσει, αλλά το θεωρώ τέρμα υπερβολικό. Φρόντισε να 'σαι ολόσωστος εσύ και μη μασάς.

Περαστικα…:smiley:

ελα στη ναυπακτο να παρεις διπλωμα για πλακα χωρις λαδωμα αφου οι περισοτεροι γνωριζουν τους εξεταστες και ειναι πιο οικονομικα:)

Μα τι δισκάρα είναι αυτό το καινούριο severe torture

Ναι ε ?
Για να τσεκαρουμε…

παιδια θυμαται κανενας ενα τραγουδακι πριν περιπου 7-8 χρονια που ηταν hitακι pop και ειχε στο video clip μια κοπελα που περιφεροταν στη πολη με μια τεραστια καρδια και γιαυτο δε την ηθελε κανεις και μετα μικρυνε η καρδια και την πλησιασε ενας τυπος και περασαν το βραδυ μαζι αλλα το επομενο πρωινο που ειχε ξαναμεγαλωσει η καρδια,αυτος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια;Please,αν θυμηθειτε πως λενε το τραγουδι ή το συγκροτημα…:slight_smile:

Roger Sanchez - Another Chance.

Ιδού