Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα καλιε.

Εγω τοσες μερες ειχα ξεχασει οτι ειχα δωσει, ξαφνικα σημερα με επιασε μια αναταραχη.:stuck_out_tongue:
Τι ωρα θα πας σχολειο εσυ αυριο btw?

Ναι κι εγω τα ιδια…
Δεν ξερω τι ωρα θα παω, εξαρταται απο τον μπαμπα μου. Μαζι θα παμε. Εσυ;

@godsmack για τα αποτελεσματα των πανελληνιων λεμε…

Κοιτα εγω δεν παιζει να κοιμηθω σημερα, οποτε σκεφτομουν να παω κατα τις 10 ξερωγω. :stuck_out_tongue: Αλλα τελικα 11-11:30 το κοβω.

Μεχρι τι ωρα μπορουμε να παμε; Ξερεις;

Ε δεν νομιζω να τα βγαλουν ρε τα αποτελεσματα απο τον πινακα ανακοινωσεων μετα απο καποια συγκεκριμενη ωρα :? Λογικα για κανα διημερο εκει θα ειναι. Δεν εχω ιδεα, μην με ακους. :stuck_out_tongue:
Επισημα παντως βγαινουν στις 12 (υποτιθεται).

Ε καλα, τοτε θα παω μετα τις 12 αμα ειναι. Αντε καλα αποτελεσματα σε σενα και σε ολα τα παιδια που εδωσαν φετος.

Εμένα μου έσκασαν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν τέτοια μέρα περίμενα και εγώ αύριο να πάω να τα δω στο σχολείο και έρχεται κατά το βραδάκι η μάνα μου και μου τους πετάει πάνω στο τραπέζι και εγώ τα είδα όλα τότε…

Δεν αμφιβαλλω καθολου…

εγω τοοοτε ειχα παει κατα 12,πηρα καφε και περιμενα να φυγει ο οχλος γιατι ετσι κ αλλιως τα αποτελεσματα ουτε θα εφευγαν ουτε θα αλλαζαν,οποτε σιγα μην ετρωγα τσαμπα στριμωξιδι και χοροπηδητα γυρω-γυρω!!!:stuck_out_tongue:

Και κάτι λέγαμε προχτές με κάτι καλόπαιδα ότι σπουδάζεις 8 χρόνια :roll:O:)O:)

αχαχχαχαχαχα:lol::lol:…εσεις να τα βλεπετε αυτα…ολα απο την αναισθησια που ειχα ξεκινανε…γιατι εαν χοροπηδαγα σαν χαζοχαρουμενο και ουρλιαζα μεσα σε ξενα αυτια για την “επιτυχια”,τοτε θα ημουν και καλυτερη φοιτητρια γιατι θα ειχα αγχος κ καλα με τα μαθηματα…να ο καφες και το αραγμα που σε οδηγει!!!χοροπηδατε γιατι χανομαστε!!!

…ξεχνα τις πατατοπιτες…:bye:

εγω ειχα παει μετα απο 2 μερες…

Ρε ξέρετε αν στο ροκγουέιβ την κυριακή σταματήσει για δύο ώρες η συναυλία και παίξει ο τελικός?η αυτά είναι ράδιο αρβύλα?

ρε φίλος, είπαμε, σε 200 θρεντ, ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. λες να έχει ένα άκυρο κενό την ώρα του τελικού ΓΙΑΤΗΦΑΣΗ? otinane.

ΤΙ ΠΡΑΜΑ? :lol::lol::lol::lol3::lol3:
Σήμερα το σχολείο μου έχει γιορτή για την αποφοίτηση της τρίτης. Είναι μεγάλη κακία που εύχομαι να ρίξει χαλάζι; :roll::roll::roll:

Γιατι; Μπας και θα ειναι εκει κανενας προην;

Δεν είμαι κομπλεξάρα για να σκέφτομαι τέτοια. Απλά η πλοιοψηφία των παιδιών στο σχολείο μου, και ειδικά της τρίτης είναι ζώα, του στύλ είμαι κάγκουρας γαμιάς έχω λεφτά και τα σπάω και μπλα μπλα. Αντε να φύγουν να ησυχάσουμε. :roll: (κακία overdose)

καλα ντε, μη βαρας!

Οκ, μαζι σου!

Δεν βαράω απλά ξεκαθαρίζω :roll: ας προσευχηθούμε για χαλάζι λοιπόν :lol:

εγω προσευχομαι για κεραυνιδια στα κεφαλια των πολλων μαλακισμενων που χουμε δω…ΑΓΝΟ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΡΕ