Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ευχαριστω μεγαλε.γαματη ταινια παντως:thumbup:

Μολις με πηρε καποια τηλεφωνο στη δουλεια και ρωτησε αν ειναι internet cafe εδω. Της απαντησα πως ειναι.
Η αμεςσως επομενη ερωτηση της ηταν αν εχουμε συνδεση στο internet.

ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΕ!! :vibrate::vibrate:#-o

Πίσσα και πούπουλα…

#-o :lol::lol::lol: συνδεση στο internet σε internet cafe??? που ακουστηκε…?

χχααχχααχχα όταν δούλευα και γω σε internet cafe με πέρναν και ρωτούσαν κάτι τέτοια κουφά!!!

σε εμένα ακόμη το κάνουν … :expressionless:

τελευταία φορά πριν από μια εβδομάδα … #-o

στο internet cafe εχετε και υπολογιστες?:):slight_smile::lol::lol::lol:

Παίρνει τηλ ο πατέρας(ο δικός μου, όχι ο βάζελος), με λέει πάμε αθήνα;

αχαχ

αθενζ χιαρ αη καμ

χτες που περασα εξω απο ενα inernet cafe νομιζω ειδα…:-k εκτος αν το συγκεκριμενο ηταν υπερσυνχρονο…

Την επομενη φορα να σε ρωτησουν αν εχει cafe!!!#-o

τα περισσοτερα δεν εχουν καφέ :stuck_out_tongue:

Μιλαμε ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!Θελω να ερθει ο χειμωνας δεν αντεχω αλλο τοση ζεστη!!Μιλαμε ουτε να κοιμηθω δεν μπορω με τοση ζεστη!Ακομα ειδα τωρα που καθομαι στην τηλεοραση κατι που μου φανηκε τρελα αστειο!!Διαφημιση του νεου CD της Αλκιστις Πρωτοψαλτη:"Το νεο Cd θα το βρειτε στα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ και σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ δισκοπωλεια!:stuck_out_tongue: Δηλαδη μονο εμενα μου φαινετε περιεργο :lol: ???

Που ειναι το παραξενο πλεον σε εφημεριδες και περιπτερα πουλιουνται ολοι οι νεοι δισκοι και στη συνεχεια στα δισκοπωλεια.

Παρεπιπτοντως ο δισκος της Πρωτοψαλτη ειναι MASTERPIECE, ανετα δισκος της χρονιας.Τον συνιστω ανεπιφυλακτα.Και live τα σπαει επισης.:wink:

το χειροτερο ειναι οταν καθεσαι και μπροστα στο pc:)

ελα να κανονισουμε καμια συναντηση να γελασουμε…
:slight_smile:

ε για τα δισκοπωλεια εννοειται οτι το βρισκεις μονο σε ψαγμενα δισκοπωλεια στις πυλες της κολασεως διπλα στη πρωτη κοπιά του Parallel Minds…ειναι σμιλεμενο στις φωτιες του βουνου του Χαμου…και μονο εκει μπορει να καταστραφει…πουλησα τη ψυχη μου στον διαβολο και καταφερα να βρω το δολοφονικο σετλιστ του αλμπουμ αυτου…αν το διαβασεις λεει αναποδα θα καταπιεις τα ιδια σου τα ματια! 8O

ΠΡΟΣΟ-Χ

Κόκκινο (Kokkino, Red)
Έβαζα Χ (Evaza H, I was putting X)
Δυνατά-σιωπηλά (Dinata-siopila, Loudly-silently)
Μ’ άλλον μοιάζεις (M’ allon miazis, You look like another) (cover of Malo)
Τελειώσαμε (Teliosame, We’re done)
Απελπιστικά διαθέσιμη (Apelpistika diathesimi, Desperately available)
Η αγάπη πού πάει (I agapi pu pai, Where love goes) (featuring Στέφανος Κορκολής (Stefanos Korkolis))
Τώρα λέει η καρδιά (Tora lei i kardia, Now the heart is saying)
Βρες το κλειδί (Vres to klidi, Find the key)
Η ζωή μου άνω κάτω (I zoi mu ano kato, My life upside down)
Καλά περνάω (Kala pernao, I’m doing well)
Μ’ ένα φιλί (M’ ena fili, With one kiss)

βαριεμαι

το τραγικο ειναι οτι το σετλιστ το βρηκα ακριβως οπως ειναι πανω σε κανονικο site… http://lyrics.wikia.com/Άλκηστις_Πρωτοψάλτη_(Alkistis_Protopsalti):Φανερα_Μυστικά_(2010) χαχαχαχαχαχα

"Απελπιστικά διαθέσιμη (Apelpistika diathesimi, Desperately available) "

Λολ έτσι, τραγούδια βγαλμένα απ’ τη ζωή της καλλιτέχνιδος.

και το χει και στα greeklish ρε…μηπως δεν ξες ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα.αχαχαχαχαχα

Χαχαχα, ιντερνάσιοναλ διαθέσιμη που λέμε :thumbup:

Έδιτ: Για τα παιδάκια του φβ το βάλανε μάλλον, έτσι πώς γράφουν δεν παίζει να τα καταλάβουν τα ελληνικά.

Tα παιδια του FB το καταλαβαινουν μονο ετσι: ApeLpiCtiKa Dia8eCimI