Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Αν είναι και μακρυμάλλης, χώσου!

Εγω δυστηχως δεν εχω κανενα κοντα η φιλο που να ακουει μεταλ οπως εγω!Δυο φιλοι μοι εχουν αρχισει και ψιλο-ακουνε,τα γουστα μας ειναι διαφορετικα,και ενας αλλος φιλος μου ακουει ροκ αλλα οχι φανατικα!Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα να συζητησω για μουσικη οπως δεν εχω καενα να πηγαινω σε συναυλιες!!Βρισκω μια ξαδερφη μου και παω αλλα το θεμα ειναι οτι αν εμεναν κοντα μου καναδυο φιλοι που ακουγαν μεταλ δεν θα ειχα χασει συναυλιες που ηθελα πολυ να παω αλλα δεν πηγα μονο και μονο επειδη ημουν 15 και δεν μπορουσα να παω απο Βουλα-Αθηνα και να γυρισω στις 2!

hammer@hammer.gr

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it :-k

Μήν κάνεις :-k…θα σου πώ τι έγινε,μόλις καρφώθηκες οτι είσαι spammer,και μάλλιστα bot…

Καταλαβαίνω ακριβώς ΑΚΡΙΒΩΣ όμως το προβλημά σου και λόγω ηλικίας και λόγω ξαδέρφης και λόγω απόστασης από κέντρο! Βασικά εγώ επεκτεινα λίγο τον κοινωνικό μου κύκλο και βρήκα παρέες με κοινά ενδιαφέροντα από λίιιιγο πιο μακρινές περιοχές (όχι τη γειτονιά και το σχολείο δηλαδή) κι έτσι άρχισα τις συναυλίες και οι γονείς μου με εμπιστεύονται περισσότερο :wink: (Προσπάθησε να γνωρίσεις άτομα)

Σνιφ.

Είχα ξυπνήσει 3, 4, 5, 6…Αλλά 10.30 το βράδυ ποτέ :stuck_out_tongue:

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά:lol:

Να φανταστω δεν προκειτε να κοιμηθεις το βραδυ :stuck_out_tongue:

ακούγεται πολύ μελό αλλα πάνω - κάτω κ εδώ τα ίδια ισχύουν . έχω δυο φιλαράκια να μιλήσω για μουσική (γενικά) , nwobhm μόνος μου ακούω . όταν έρχεται η ώρα των συναυλιών όμως τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα . είναι πολύ δύσκολο να κατέβω αθήνα (από βόλο) με κάποιον , όταν δεν ακούει/ενδιαφέρεται για το συγκρότημα που θέλω να δω . φέτος έχασα αρκετές συναυλίες για αυτό το λόγο . :frowning:

Νταξι δεν ειναι μελο…απλα ειναι ενα γεγονος-προβλημα που με τσαντιζει τωρα.Οταν τελειωσει το σχολειο,αρχισεις να οδηγεις και να μετακινησε ευκολοτερα και αρχισεις να κανεις κι αλλες παρεες τοτε δεν θα υπαρχει πλεον αυτο το προβλημα!!Και τωρα πηγαινω σε συναυλιες και στο μελλον θα παω σε περισσοτερες συναυλιες αν δεν με πατησει κανενα αμαξι:p!

εγω μαγκες ειχα κανονισει να παω συναυλια at the gates με φιλους και στην τελικη ξεκινησα μονος μου απο ναυπακτο και πηγα και τους ειδα και μετα πισω παλι αυθημερον

ε και αυτό το είχα κάνει μια φορά , στους angelwitch . αλλά δν λέει να πας κάθε φορά μόνος σου ρε … χάνεις όλο το φαν πριν/μετά τη συναυλία . :slight_smile:

εγω παντως τοτε γυρισα με το χαμογελο ως τα αυτια:)

φαντάσου πως θα γύριζες αν ήσουν με τα φιλαράκια σου . αυτό που μια εβδομάδα μετά συζητάς για τη συναυλία με όσους ήταν εκεί …

μιας και το έφερε η κουβέντα …

0.44 κόκκινη μπλούζα (αλήθεια πως μ είχε έρθει κ την είχα βάλει , η μύγα μεστο γάλα …) , κοντό μαλλι , γυαλιά , κοιτάω προς την κάμερα … :stuck_out_tongue:

ε σε αυτο εχεις δικιο

έκανα εντιτ στο παραπάνω ποστ , δες το .

σε ειδα που εισαι ρε.εγω στη συναυλια των maiden 2007 ημουν ακριβως εκει που αναψαν τα καπνογονα οταν επαιζαν το wrathchild.υπαρχει στο you tube video αλλα δεν ξεχωριζεις κανεναν.το δοκιμασα και δεν με εβλεπα:)

Γιατί να είναι τόσο μεγάλη δισκάρα;

Υπερβάλλεις.

Ακούει σίγουρα ο Fenriz και άλλοι 2-3 ακόμα στην Αγγλία.