Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Τι μωρε? Βαριεμαι λεει.
Σοβαρη αναλυση στην κβαντομηχανικη της μαυρης τρυπας θα κανω αυριο στο podium.
Προς το παρον εχω σεληνιαστει

:thumbup: :thumbup:

Alucard παρακαλώ να ενημερωθώ γι’αυτή την σοβαρή σου ανάλυση γιατί όταν μεγαλώσω όνειρό μου είναι να γίνω αστροφυσικός. Παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου.

Κι εμενα αυτο ηταν μεχρι που μια μερα εβγαλα 14 στις πανελλαδικες και μετα ειδα στο ονειρο μου οτι ειμαι λυκανθρωπος και μου αρεσε πιο πολυ.
Brutal πραματα…

Περα απ’την πλακα παντως, οντως θα γουσταρα πολυ να γινω αστροφυσικος και τα διαβαζω κατι τετοια

κοριτσια τον εχετε αναστατωσει κ παραληρει

καντε του ενα e-μασαζ μπας κ αρχισει να γραφει σαν ανθρωπος κ οχι σαν μιξερ…

Πέρα από την πλάκα, τα γουστάρω κι εγώ αυτά. Αγοράζω σχετικά βιβλία κλπ. [όχι για τα μασάζ ε!!]

Προτεινω το Μαυρες τρυπες και συμπαντα-βρεφη του Χωκινς. Αυτο διαβαζω τωρα

Λίγο έλειψα κι έγινε χαμός εδώ μέσα
(Μάρσιαν μάλλον το ποστ σου δεν το είδε κανείς)

Πάντως αν έχεις προίκα το κυπελάκι φακής εγώ αρχίζω να σε σκέφτομαι αλουκαρντ :lol:

εντιτ: μιας και είμαστε στο ότι να ναι θρεντ, αύριο πρέπι να ξυπνάω από τις 6μιση για εξετάσεις. ουμφ.

Κι εγώ σου προτείνω το “Διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble Ο καθρέφτης του σύμπαντος”.

[B]VINYL RIPS

[SIZE=“6”]AWAKE[/SIZE]

ΕΓΓΥΗΣΗ!!![/B]:D:D:D

Sorry αλλα το κυπελακι εχει τιτανια συναισθηματικη αξια. Δεν μπαινει στην προικα.
Ξερεις ποσο ειχα συγκινηθει οταν ειχα δει τα πρωτα βλασταρακια? :cry:

@ Νeniel αυτο ηθελα να το παρω πριν λιγο καιρο που χαζευα κατι βιβλια στου Παπασωτηριου αλλα τελικα πηρα το The God Delusion.
Θα το δοκιμασω τωρα που μου το θυμησες :slight_smile:

Παιδιά υπάρχει και το msn:)

Και ελεγα ποσο ακομα μεχρι να με παρουν χαμπαρι και να με μπαναρουν? :oops:

πες και εσυ τπτ ρε μλκ

[SIZE=“4”]δε γαμανε ???[/SIZE]

οχι τπτ αλλο αλλα γιατι για χαρη της πουτανας της μουσικης κατανταω γραφικος και δεν βγαζω και προμηθεια απο τα ατιμα :stuck_out_tongue:

ασε ρε τα παιδια να εκφρασουν ελευθερα τον ερωτα τους (για τα τηλεσκοπια)

ΟΧΙ απλα γε, ΥΠΕΡΓΕ!!!:stuck_out_tongue:

Δεν εισαι καθολου γραφικος, ετσι ειναι οσοι τα ακουν ξερουν…:wink:

Οκ, τέλος το Βαριέμαι thread για απόψε.

ο κύβος ερρίφθη :stuck_out_tongue:

να ευχαριστησω Neniel-tatsoman για τα καλα τους λογια

να τσεκαρετε τα βινυλ ριπς κ περιμενω εντυπωσεις

απλα εφαγα την ξενερα της ζωης μου??? 6 και στο τελευταιο μου μαθημα… αααα ρε φιλε… 6,5 βαθμο πτυχιου… ξερουμε ποσο πιανει η πτυχιακη και η πρακτικη??? (τει ειμαι ετσι!!! :P)