Πωωωω το έβλεπα χτες αυτό. Ντάξει απόλυτο respect. Ένας από τα μόνο 4 άτομα στον κοσμο που μπορεί να κάνει το λεγόμενο “900” δηλαδή 5πλή στροφή στον αέρα όπως διάβασα!!!
Astaldo επειδη δε κολλαγαμε στο θεμα με τα φαγητα σου απανταω εδω και σου λεω πως μπορω καλλιστα να σου απαντησω στο “Paok you are!” αλλα θα μου στεναχωριθεις/ νευριασεις και δε το θελω… :lol:
Ααααα μην στεναχωριέσαι. Εμείς είμαστε πολύ βλαμμένοι για να έχουμε τέτοια προβλήματα
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Κλασσικο http://faeenamalaka.blogspot.com/
Εχω κλασει στο γελιο ειδικα στο σχολιασμο των καρτουν.
Δεν υπαρχει ο τυπος
:D:D:D:D
Πωωωω επιτέλους έγραψε new?? Μετά τη δουλειά θα το διαβάσω και θα λιώσω όπως πάντα!!!
πωωω ρεε!!! απιστευτο γελιο!!! χαχαχα!!! τι χωσιμο ειναι αυτο ρε συ!!! τα παντα ολα και τα κοαλα τπτ ενα πραγμα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
εντιτ: να σημειωσω μονο πως η μονη μου ενσταση για την περιγραφη των καρτουν βρισκεται στην Καντι- Καντι…
εμενα μου αρεσε ενταξει??? :p:p
oasis.
καργα υπερκετιμημενη μπαντα.λιαμ μεγαλη αρχιδοφατσα να του σπας τα μουτρα με βαριοπουλα
αλλα ΑΥΤΟ ΕΔΩ ειναι το καλυτερο κομματι τους εδω και σχεδον 15 χρονια.και εχει και ωραιο βιντεοκλιπ.
στο ριπιτ.
[B]
[B]The summer sun
It blows my mind
It’s falling down on all that I’ve ever known
Time to kiss the world goodbye
Falling down on all that I’ve ever known
Is all that I’ve ever known
A dying scream
It makes no sound
Calling out to all that I’ve ever known
Here am I, lost and found
Calling out to all
[/B]
συμφωνώ με όσα λες για τους oasis και ειδικά για τον liam…
καλό το falling down, αλλά το αγαπημένο μου είναι αυτό:
Champagne Supernova
ειδικά προς το τέλος που μπαίνει το solo είναι έπος.
Λολ καημένε Λίαμ.
σκάσε ρε ασχετίδη
Internet σε αρχαιο χωριο διακοσιων κατοικων
γιατι βαριεμαι απιστευτα???
αντε να παμε βολτα να δουμε και τπτ “καλο”…:p:p
υπομονη μια ωριτσα που παιζει η θρυλαρα.αν σε ενδιαφερει:)
εννοειται και με ενδιαφερει αλλα εχω ηδη φυγει απο το σπιτι και ειμαι στης φιλης και ετοιμαζεται να κατεβουμε… φτου ρε πουτη μου!!!
χεχε!! θα την παω σε καφετερια που θα δειχνει τον αγωνα!!!:lol::lol:
οτι κ να μου πεις εγω σε αγαπαω κ δεν απανταω
(και ας εχω δικιο)
ετσι μπραβο:thumbup:
για τον θρυλο τα παντα ρε συ!!! αρρωστια μιλαμε!!!
Aς στο διαλο με τις πουσταρες μας εχει ζαλισει το ticket services.gr και δεν μπορουμε να δουμε τιποτα αλλο.[-X[-X[-X
Στον ***** μας που ερχονται…#-o#-o#-o
Ζεστη.Κανεις μπανιο,σε 20 λεπτα κολλας σαν κουνουπι σε ελος.Υπομονη,θα ερθουν και οι παγετωνες.