Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

αυριο παγωτο μοκα απο το γαμαουα ζαχαροπλαστειο της γειτονιας

deal.

edit : alucard δεν σε ειχα δει ρε οταν το εγραφα.τελος δε λεω τπτ αλλο.

Θα βγει ο Yoda απο μεσα μου και θα χυθει αιμα ε :lightsabre::lightsabre::lightsabre:

Alucard δίαιτα κάνεις?

Nαι γιατι το εχω παραχεσει τελευταια

To boldαρισμενο επιτηδες, να σας κοπει η ορεξη για σοκολατινες, να υποφερετε μαζι μου. Ρεμαλια!

παιδια πολυ σοκολατα ακουω!δεν πηγαινετε και στο εργοστασιο του τσαρλι να φατε οσο θελετε?:):stuck_out_tongue:

Τι κρεπες και βλακειες, ταινια χωρις

ειναι μιση απολαυση.

Τι λες μωρε κι εσυ. Τι να κλασουν τα καλαμποκια μπροστα σε μια αφρατη κρεπα με μπολικη νουτελα, μπανανα και σιροπι απο παν… omg το κανω κι εγω τωρα! :cry::eek:

Βασικα καραμελωμένα ποπ κορν με επικάλυψη σιροπιου βανίλιας. Δεν περιγράφω άλλο.:o:o

Ποπκορν > κρέπες

Alucard δεν θα μας κόψεις την όρεξη. Έχουμε καλό μεταβολισμό. MUAHAHAH.

@ Alu Κατα τη διαρκεια της ταινιας λεω ρε βλακεντιε. :stuck_out_tongue: Αντε πανε φαε κρεπα ενω βλεπεις ταινια εσυ, να πατας μια πηρουνια στο κεντρο και να αμολιεται εξω η ρευστη νουτελα με τα κομματια της μπανανας και να πεφτουν στις καρεκλες τα σοροπια. [-X

Neniel ετσι. Τι κρεπες και φλωριες.

Τατσομαν μονο καραμελωμενα ποπ κορν εχω φαει και νταξ δεν ξετρελαθηκα. :-s Βουτυρο και αλατι του θεου, ολα τα αλλα φεηκ.

Προφανως και πηγαμε για κρεπες ΠΡΙΝ την ταινια οποτε το σχολιο για το ποπ κορν ηταν ακυρο :stuck_out_tongue:
Και επειδη κρεπες >>> ποπ κορν και η Neniel θα μας τρελανει, ναι πηγαμε να φανε απο πριν 8)

Οχι οτι κολωνω να φας κρεπα μεσα και να τα κανω ολα σα τα μουτρα μου :oops:

Alucard επιμένω. Οι κρέπες είναι…

Μ Π Λ Ι Α Χ :stuck_out_tongue:

Καταλαβαινεις οτι η σχεση μας δεν μπορει να εχει μελλον μετα απο αυτο, ετσι? :stuck_out_tongue:

οποιος το ψηνει για θερινο αθηνα,‘σινε ταρατσα’ σε καλλιθεα…ταρατσα,προβολεας,καθισματα καφενειου,διπλα και τραπεζακι ενω στο βαθος το ‘κυλικειο’ με ΓΥΡΟ,ΣΑΛΑΤΑ,ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΕΜΠΑΠ…ειχα δει δευτερο αρχοντα εκει,2 φορες επος δλδ…

αλλιως υπαρχει και το γκεη κλασσικο θερινο αλεξανδρας και κηφησιας με πιτσουλες,γλυκακια και λοιπες πουστιες…

αλλα σταματηστε να μιλατε για φαγητο και γλυκα ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΙΣ ΕΝ ΤΣΙΠΣ ΜΟΥ!

ΕΔΙΤ,α,και πλην απο πιτογυρα κτλ σε κανα θερινο για θεαση κλαιν μαιν ταινιας για να περασει η ωρα,οποιον πετυχω διπλα μου σε σινεμα να τρωει το αποκατω ή ποπκορνια εχει φαει χεσιμο στο πολυ ανετο…χρατσα χρουτσα και γλυψ γλουψ και μιεχ,ενοχλητικο

Αν δεν σε πειραζει να γινεσαι σκατα ενω βλεπεις ταινια, η καλυτερη λυση ειναι

Υπαρχουν πιθανοτητες να φτασουν μεχρι τα μαλλια τα τυρια.

πολυ καλη φαση για καυε ωρα κ στιγμη ειναι αυτο εδω παιδια

γαμαει λεμε…

Αυτά είναι. Νιώθω ξανά 3 χρονών με φρουτόκρεμα μαζί οτυς και το χαίρομαι.
Με μπόοοοολικο μεταλαγμένο τυρί :roll:

Exactly!

8O με πληγώνεις.

Δωράκι λοιπόν για να τα ξαναβρούμε:

Πως με ριχνει ετσι η ατιμη :stuck_out_tongue: Στα συγχωρω ολα!

?