Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

βαρεθηκα να ζεστενομαι και βαρεθηκα και την σαπιλα του ηρακλειου,βαρεθηκα 2 μηνες να ψαχνω για δουλεια…βαρεθηκα…

σε νιωθω… εγω βαρεθηκα ολα αυτα που λες και ειπα να το παιξω τουριστας στα χανια…:smiley:

απο χανια εισαι η ηρθες διακοπες?

ειμαι απο χανια αλλα σπουδαζω ηρακλειο…
ηρθα για διακοπες… εσυ?? απο ηρακλειο εισαι??

ηρακλειο…που συχναζεις??:-k:-k

για καφε Ιριδανο ή ρουτ…
για ποτο κανα μπας -αν το ξερεις! ή Χιτ τζαζ, Σοχορο… τετοια πραγματα…
και οταν δε παιζουν λεφτα μπυρες στο χερι και Κουλε!:lol::lol::lol:

μονο ρουτε ρε :stuck_out_tongue:
και χιτζαζ μονο οταν εχει μεταλ παρτυ
μπας σπανια παω
κουλε παλι συνεχεια 8)

εγω σπανια βγαινω… δεν ειμαι πολυ του εξω… και οποτε παω για καφε παω συνηθως ιριδανο (εκει καταληγουμε να συμβιβαζομαστε με τους φιλους μου- ειμαστε τελειως διαφορετικοι!)
αλλα κουλε ρισπεκτ! λες να σε εχω πετυχει καμια φορα???:lol::lol::lol:

παιζει το ηρακλειο ειναι μικρο γενικα

τον μανατζερνικ απο εδω τον ξερεις?

:-s:-s τσου…

δεν χανεις και τπτ :p:p:p

πλακιζω ντουφ :roll::roll:

παιζει να εχεις κανα fb,myspace,?? αν εισαι κοκκινομαλλα μαλλον σε εχω δει (παρολο που πλεον ολες τα βαφουν κοκκινα περιεργος :-k)

εεεμ εχεις pm…
οσο για το κοκκινο το εχω παρατηρησει και εγω… οταν τα ειχα πρωτοβαψει εγω κοκκινα ολες ξανθιες ηταν… ξαφνικα μια μερα κοιταω γυρω και ολο κοκκινομαλλες εβλεπα… ρε τι εγινε εδω λεω!? χαχχαχα

Βρηκες δουλεια τουλαχιστον;:-k
Εδω για να βρεις δουλεια πρεπει να εχεις κανονισει απο τον Μαρτιο ξερωγω. Η μονη λυση που βρηκα για να εχω κανα εσοδο ειναι να δηλωσω εθελοντικη εργασια σε ενα μουσειο(κλεινω τα 18 τον Αυγουστο οποτε δεν μπορουν να με προσλαβουν “νομιμα”)και θα μου δινουν ενα χαρτζιλικι ετσι συμβολικο.:-s

και εμεις που εχουμε κλεισει τα 18 τι εχουμε καταλαβει??δουλεια δεν βρισκουμε :p:p

ρε κιολας με τις κοκκινομαλλες ειναι λες και εγινε μοδα ,μονο εγω λειπω :-s:-s

και δεν λες τπτ.και εγω εδω στη ναυπακτο εχω δει αρκετες κοπελες που τα εβαψαν κοκκινα.μαλλον εγινε μοδα:)

ελα αντε κανετα και εσυ!!!
βρε εχουμε 4 κοινους φιλους!!!:lol::lol:

ναι :p:p ο ενας ειναι και συμφορουμιτης :stuck_out_tongue:

yeap! ο Μητσος- οπως τον λεω! χαχαχαχα!!

χαχαχαχα ναι ναι αυτος :p:p

εεε ρε τι εχει να μου πει παλι οταν δει πως μιλαγαμε γι’αυτον!:lol::lol::lol::lol:
ααα ρε Μητσο μου!!:p:p:p