Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Εγώ έκανα update και restore το iphone σήμερα και ξαναπερνάω μουσικές… 20,73 GB so far ή αλλιώς 2902 τραγούδια!!!

εγω και αυτο θα βαριώμουν να κανω… και φαντασου πως μπηκα σπιτι πριν κανα 20λεπτο ετσι?? δεν παλευεται η βαρεμαρα μου…

Καλά είσαι. Εεεε λίγο τρολλάρισμα, λίγο youtube, μπλα μπλα στο facebook και θα την παλέψεις μέχρι να νυστάξεις :wink:

Ειχα παει στο 1ο jazz fest καλαματας σημερα.Και ανεβαινει μια μπανταρα…με μια μπασσακλα…Πορωση σκετη!Tzoum λεγοταν η μπαντα…Αμα ξερει κανας ψαγμενος κανα δισκο/demo η οτιδηποτε plz pm me.

μολις ειδα αυτη την σελιδα στο fb μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι εεε!!! να τον ειχα μπροστα μου τον πουτη να τον εκανα κομματακια!!!
http://www.facebook.com/pages/THANATOS-STA-ADESPOTA-/129152670459167

Πωωωωωωω έναν από αυτούς θέλω να συναντήσω… έναν. Θα την πληρώσει για όλα όσα έχω διαβάσει…

ρε τι αθλια υποκειμενα ειναι αυτα ρε??? ψυχακια!!! να τα βρεις και να τα σαπισεις στο ξυλο!! τι τους φταινε τα αθωα τα σκυλακια ρε??? αν θελουν να το παιξουν ΑΝΤΡΕΣ ας πανε να χτυπηθουν με αντρες!!! ψευτομαγκες του κερατα ρε πουτη μου!!!

Ένα πράγμα εύχομαι για όλους αυτούς τους “ανθρώπους”. Να ψοφήσουν με τον χειρότερο και βασανιστικότερο τρόπο!!! Πραγματικά η βία ενάντια στα ζώα είναι ότι χειρότερο έχω δει ever…

οντως… πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει ενας ανθρωπος να κανει κακο σε τετοιες αθωες ψυχουλες!!! εχω σκυλο τον οποιο πραγματικα -ΥΠΕΡαγαπω… μπορει να εχω λεφτα ισα ισα για να παρω κατι να φαω και να παρω γι’αυτον!! ειναι η ζωη μου ολη!! πως μπορουν να τα κανουν αυτα τα πραγματα ρε γμτ???:(:frowning:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. 25 χρόνια έχω σκυλιά. Θα ήταν το τελευταίο ζωντανό που θα μπορούσα να πειράξω. Αίσχος. Έφυγε στεγνό report στο γκρουπάκι πάντως.

Παιδια στις φωτος ειναι κινεζοι οι οποιοι τρωνε τα σκυλια.Για αυτους ειναι το ιδιο με το να σφαζουν μια κοτα.

Και τι να λέει;;;; Είδες με ποιο τρόπο το κάναν;;; Θα πλήρωνα πολλά για να ήταν ένας από αυτους στη θέση του σκυλιού

αυτο και αν ειναι αθλιοτητα… τα σκυλια ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου… πως μπορεις να τα σκοτωνεις και να τα τρως??? δε μπορω ουτε καν στη σκεψη…
εχω μαζεψει και εχω ταϊσει απειρα αδεσποτα στη ζωη μου… τα βλεπω και πιανεται η ψυχη ρε σεις…

Και εγω τα αγαπαω πολυ τα σκυλια.Ειναι πραγματικα ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου.Απλα προσπαθουσα να εξηγησω το πως σκεφτονται αυτοι-σε σχεση με εμας.

Εγώ απλά επιμένω στην αποψή μου για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζονται αυτοι… με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τρόπο!!!

δε θα μπορεσουμε ποτε να εξηγήσουμε εμεις τις πραξεις αυτες… ειναι τρισαθλιοι οσοι το κανουν!! και δε μιλαω μονο για τους κινεζους!! υπαρχουν πολλοι που βαζουν φωλες, παιρνουν σκυλια π επειτα τα παρατανε, τα βαζουν στα χωραφια μονα τους και που συχνα τα σκοτωνουν με πολυ βαναυσους τροπους αν δε εκπληρουν το “σκοπο” για τον οποιον βρεθηκαν εκει!!

Kαθαρα απο συμπτωση, πριν κανα τεταρτο μου εστειλε ενας φιλος αυτην την σελιδα στο φβ. Report αυτοματα, για να κλεισει αν μη τι αλλο αυτη η σελιδα, αφου δεν νομιζω να ειναι δυνατο να γινει κατι μεγαλυτερο…

Τι να κανουμε, υπαρχει πολυ ΗΛΙΘΙΟΣ κοσμος εκει εξω…

Το θεμα ξεφευγει παντως. Υπαρχει τοπικ στο podium?

Υ.Σ. Οι Κινεζοι τι φταινε? Εμεις σφαζουμε αρνακια καθε Πασχα. Αυτοι, ως μεζε το βλεπουν. Εγω, απλα ειμαι καθετα αντιθετος και εκνευριζομαι με ολη αυτην την νοοτροπια τυπου “Φολα σε ολα τα κωλοσκυλα” και “θανατος στα αδεσποτα που ειναι τσιμπουρια των δρομων” και αλλα τετοια ομορφα…

Εφυγα για Παρο εγω. Παραλιες, πουλ μπαρ, ποτα με ομπρελιτσες και δε συμμαζευεται.
Ατςςςςςςςςςςς τα λεμε

Tribute των Unknown album

λεμεεεεεε…! Χαβ φαν δεαρ(there οχι dear)

Pygmy Lush, μεγάλη μπάντα