Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

to horror:Πρωτος ο μπελλαμυ…Παντως κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να αφηναν εξω χεντριξ χαρισσον,ταουνσεντ και αλλους παλιους κιθαριστες και να το κανουν με μοντερνους κιθαριστες η τουλαχισοτν των 2 τελευταιων δεκαετιων,γιατι να συγκρινεις χεντριξ με χειουαρντ εκτος απο ιεροσυλια ειναι και…μαλακια.

βαριεμαι και ποναω κιολας!!! αστο καλο πια!!!
ολα στραβα μου πανε!!:(:frowning:

μερα :smiley:

Δευτέρα στη δουλειά μετά από 3ήμερο πιώμα…αίσχος!!!

Μερα κοπελα!!!:):slight_smile:

Πω σε νιωθω… ημουν σε γαμο χθες και αρχισα τις κουπες με τα ξαδερφια μου και αστα να πανε τωρα…

Και μια συμβουλή απο τον γέρο-συμφορουμίτη σας: ΠΟΤΕ μπύρα και τσικουδιά μαζί και ειδικά με τέτοια ζέστη!!! Κίνδυνος! :wink:

πωωωω θα αναψες βρε συ!!! τι την ηθελες την τσικουδια???:lol::lol:

εγω εμεινα πιστη στο κρασι… 5 κουπες νεροποτηρα ηπια!!:lol::lol: μετα η μανα μου φοβηθηκε πως θα μεθυσω :!: και σηκωθηκαμε και φυγαμε απο το τραπεζι!!!:lol::lol:

Ναι όντως άναψα, αλλά οι άλλοι της παρέας…έσβησαν! Άστα! Αλλά αφού την είχαμε την άτιμη να την αφήσουμε να χαλάσει??? :stuck_out_tongue:

Μια χαρά και το κρασάκι αλλά μετά από μεγάλη κατανάλωση μου αφήνει μια ξυνίλα…ωραία κουβέντα πρωί πρωί :lol:

χαχαχαχα!!! δε χαλαει η τσικουδια!!:p:p:p βρες αλλη δικαιολογια!!!:lol::lol:

οντως το κρασι αφηνει ενα κατι στο στομαχι… δε μπορουσα να κοιμηθω μετα…:-k

το σχέδιο μου λειτουργεί όμως όπως φαίνεται.:razz:

πέρασε πάλι πρώτος o hayward.8.61 στα 10 έχει.και κάτι μεγαθήρι με το ζόρι ξεπερνούν το 5…
συμφωνώ μαζί σου.αν κρίνω και από το κοινό του nme, οι καλύτεροι κιθαρίστες των 00’ς θα ήταν πιο σωστό δημοψήφισμα.

Tatsoman πήρε profiecincy και χαίρεται πολυ! :D:D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Μερσί! :D:D

διάολε!κι εγώ σε λίγες μέρες κλείνω τα 21 κι ακόμα να το δώσω…!!:?
α ναι, συγχαρητήρια δεσποινίς…:slight_smile:

πωωω. και εγω το μαη το δινω. τα @@ θα παρω μαλλον.:slight_smile:

Λήκαρε το νέο μέηντεν λέει. :expressionless:
Αντίο σέρβερ και τα λέμε σε καμιά βδομάδα λοιπόν.

Μην αγχωνεσαι horror… σε περιπου ενα μηνα κλεινω τα 22 και ακομα να το δωσω…:lol::lol:

και η μ@λ@κία είναι ότι το lower το πήρα στα 16…

Bravissimo!!! :thumbup::thumbup:

Ούτε καν θυμάμαι πότε το πήρα… κάπου στα 16-17 θαρρώ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ελα ρε και εγω!!!:lol::lol::lol:
ενταξει horror ασε τους αλλους που πηραν proficiency στα 16… δε πειραζει!!! εμεις κανουμε την διαφορα!!:lol::lol: