Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

φρουτοπια ηταν ολα τα λεφτα,μην ξεχναμε και τον θεο τον kabamaru…:slight_smile:

ΕΠΟΣ ! :smiley:

οne piece ftw :stuck_out_tongue:

Καλημέρα άντε άντε 1 και σήμερα!!!

Να πάω Σαλόνικα σήμερα για την παρουσίαση του Guardian album???

ναι ναι να πας και να εισαι και προετοιμαζμενος οτι αυτο που θα ακουσεις θα ειναι μια δοση απο πιο παλιους φυλακες!σκεψου ποσο θα μετραει νακουσεις με τιγκα τα ηχεια κομματια οπως το a voice in the dark kai wheel of time!

Καλά το Wheel Of Time είναι Ε-Π-Ο-Σ!!! Βασικά όλο το album τα σπάει αλλά ας μην επεκταθούμε εδώ. Υπάρχει και το αντίστοιχο τόπικ.

Θα δείξει. Έχω 8-9 ώρες ακόμα για να αποφασίσω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τηλεπάθεια ορ γουατ? 8O

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1562.html

ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ
ΖΗΤΩ TO BATTLE
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ :lol:

:respect: η τούλιπ ξέρει :thumbup: εγώ άρχισα να τα ξαναβλέπω εδώ και ένα μήνα.Πόρωσι μιλάμε.Λούσι ftw !!!

α,εεεεεεε καλημέρα

Κι εσυ, κι εσυ; Παιζεις και με καρτες;

Γιατί έχει φαει μπαν ο Επιταφ;

λοιπον προετοιμαζω και λεω πως το επομενο σχολιο ειναι εντελως off topic και ισως να φερνει και σε cosmopolitan αλλα αμα δε το πω θα σκασω!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!! GET A ROOM ΡΕΕΕΕ!!! ΑΝΤΕ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΡΕ ΠΟΥΤΗ ΜΟΥ!!! :blow: :blow:

Σορρυ γι’αυτο το ξεσπασμα… :oops: :oops:

Να 'τανε η ζηλεια ψωρα. [-X

Αυτος ηταν ο white zombie.:stuck_out_tongue:

Θα συμφωνήσω και είναι πάγια τακτική μου να το αποφεύγω (όσο είναι δυνατόν) :smiley: :smiley:

+φωνω!!! αμα δε ζηλευα δε θα το εγραφα!!:p:p

μα εχω αδικο??? πεφτει σε καταθλιψη ο αλλος ρε που σε βλεπει να σαλιαριζεις… :(:frowning:

Βασικά εγώ όποτε βγαίνω με φίλες ή φίλους όταν σαλιαρίζουν τους ενοχλώ!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλα κανεις… εγω κοιταω απλα απο την αλλη μερια… ή συζηταω μλκιες με τα αλλα τα μπακουρια…
τεσπα κοβω την συζητηση γιατι εδω ειναι μουσικο φορουμ και δε λεει…:p:p:p

Off topic ftw!!! :smiley: :smiley:

i agree!!! :D:D