Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Έχεις πει εσύ ποτέ κοπέλα βλάχα χωρίς να σου’χει κάνει τίποτα, απλώς και μόνο για να της σπάσεις τα νεύρα?
εδιτ: Βάκιλλε κανόνισε κι εσύ :stuck_out_tongue:

Eντάξει. Φυσικά και δε θα τον κάνω φίλο. Τον ξέρω και από χθες?

Γιατί, εμένα με ήξερε από χθες?

Πφφ κάνει πολύ βαρεμάρα, δεν έπρεπε να γυρίσω νωρίς… Θέλω κάποιον να ποστάρει κάτι πραγματικά καμμένο. Μόνο ένας θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό. Το σίχαμα.

Μου ήρθε ιδέα αλλα βαριέμαι να την ποστάρω στο προτάσεις για το φόρουμ. Δε θα το πόσταρα εκεί ούτως ή άλλως βέβαια. Να φτιάξουμε θρεντ όπου τα ποστς θα είναι μόνο μεταξύ 02:26 και 02:29 και θα επιτρέπεται να μπινελικώνεις όποιον χρήστη θες δίχως μοντερεησον δίχως τίποτα. Αλλά θα απαγορεύονται τα smilies. Πως είχε happy hours το rapidshare. Τέτοια φάση. The angry minutes.

Ωπ τώρα το είδα. Τότε θα ποστάρω σίγουρα κάτι μεγάλο και δυσανάγνωστο ή απλά ηλίθιο στις εξομολογήσεις. χα!

Υπάρχει κανα πρόγραμμα για να μπαίνω με το μσν του άλλου χωρίς να χω κωδικό; Επείγον.

Δηλαδη με λίγα λόγια θές να παραβιάσεις κάποιο λογαριασμό ;

Ναι!.

Ένας φίλος μου το έκανε με κάτι τρόπους στη γκόμενα του, γιατι απλά ήταν ζηλιάρης ! ¶μα ψήνεσαι θα μάθω πως, αλλά, απο αύριο. Λυπάμαι.

Ψήνομαι και thanks. Δεν είναι για κακό σκοπό σε περίπτωση που σου δημιουργούνται τύψεις. Για κακό σκοπό είναι η ύπαρξη αυτού του account
!

Ένα πρόγραμμα της προκοπής δεν μπορώ να βρω γαμώ, αν έχει κανείς πρόγραμμα όχι να μου το στείλει, βολεύομαι και με το να μου πει μόνο τον κωδικό του μσν που θέλω να χακάρω ;p

ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα στο itunes που να μπορείς ν βλέπεις τους στίχους από ένα τραγούδι που ακούς?

Τι το κάναμε εδώ ρε; Πήγαινε στις απορίες για pc ;p

α ναι ρε ,σωστά:p

Ανταλλαζω συλλεκτικο αρκουδο αθηνα(μασκοτ των ολυμπιακων αγωνων) κ πουφ μπομπ σφουγκαρακης για ενισχυτη.

Το reunion των Faith No More αναφέρθηκε και συζητήθηκε στα μικρά νέα και στο γενικότερο θέμα των reunions, ενώ το αντίστοιχο (φανταστικό) ενδεχόμενο για τους Guns ‘n’ Roses έχει δικό του θέμα 30 σελίδων με καθημερινά ποστς.
Πόσο πιο χαμηλά;

Για τους FNM?:stuck_out_tongue:

[FONT=“Comic Sans MS”]…το λοιπόν διάβαζα κάμποσες σελίδες που έχουν γραφτεί στο τόπικ κουτί παραπόνων και κάπου αναφέρθηκε και αυτός ο κάργιας και θυμήθηκα ότι καμιά φορά πόσταρε ωραία πραγματάκια στο Hard Rock/AOR κυκλοφορίες! (τα άλλα που έκανε και μπαναρίστηκε δε τα θυμάμαι).
[/FONT]

E δε το πιστεύω!

http://www.youtube.com/watch?v=Ex0gtgnKmOM

Καληνυχτες!!:D:D