Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Αυτά ακριβώς χρησιμεύουν αν θέλεις να κάνεις brutal φωνητικά/growlings κλπ, εάν δεν έχεις μάθει να το βγάζεις από το διάφραγμα.
Για καθαρά δεν έχω ιδέα τι παίζει.

για τα inhale βρώμικα δηλαδή; Nice, δεν το ήξερα. προσωπικά χρησιμοποιώ διάφραγμα(btw αυτό ακούγετε κάπως…)

Χαχαχα, μη φοβάσαι δεν παρεξηγούμε 8)

θενξ καταρχας! εε δεν γνωριζω καμια ασκηση!..δεν κανω καθολου brute κτλπ…αλλα ουτε ζεσταμα κανω :confused:

1. Ένα ζεσταματάκι με χαλαρά τραγούδια ανοίγει την φωνή για μετά, δεν ξέρω αν είσαι τενόρος η μπάσος, αλλά το ζέσταμα σου πρέπει να έιναι ακριβώς στον τόνο σου, 2-3 τραγουδάκια τίποτα ιδιαίτερο.

2.Κατά το ζέσταμα τραγούδα συγχωρδίες η πολύ απλά όλες τις νότες ξεκινώντας απο την χαμηλότερη και φτάνοντας στην ψηλότερη και πίσω(και καθαρή φωνή και falchetto)

1. Κατά την διάρκεια εννοείτε οτι πρέπει να κάνεις breaks είτε είσαι σε πρόβα είτε μόνος και να έχεις και ένα μπουκαλάκι νερό μαζί σου πάντα.
    Η ποιό απλή άσκηση που μπορέις να κάνεις για να χαλαρώσουν οι χορδές είναι να παράγεις τον ήχο του “Β” σε αρκετά μεγάλη διάρκεια, κάνει μασάζ στις χορδές, ξέρω ακούγετε ηλίθιο αλλά μετράει!

Τέλος μπήκα στο προφίλ σου και έιδα την ηλικία σου, προσοχή man, ότι επιλογές κάνεις τώρα στην φωνή σου θα μείνουν για πάντα, αν την κακοποιήσεις θα το μετανιωνεις μετά!

Αυτα! :smiley:

Αυτό. Δοκίμασε εναλλάξ legato-staccato. Επίσης όσον αφορά την ένταση, ξεκίνα από pianissimo, μετά piano, mezzo, forte και τέλος fortissimo. Δοκίμασε και παραλλαγές.

Προσοχή! Πριν ξεκινήσεις το ζέσταμα σιγουρέψου ότι παίρνεις άνετες εισπνοές. Βάλε λίγη ποσότητα Vix κάτω απ’την μύτη σου να σου ανοίξει η αναπνοή.

L.Eye τι τραγουδάς?

σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.θα τις ακολουθησω!! :smiley: προσπαθω λογω ηλκιας να μην βγαινω πολυ απτην εκταση της φωνης μου…εχω δυνατο falcetto :wink:

ναι :slight_smile: και παίζω πλήκτρα(ή το ένα ή το άλλο :lol:). Και εσύ; Υποθέτω οτι είσαι εσυ στην φωτο;:stuck_out_tongue:

ρωτάω ΤΙ τραγουδάς ρε μπιφτέκο! γιατί φαίνεσαι να το έχεις ψάξει.

εγώ όχι, δεν είμαι στη φώτο/τραγουδάω

L. Eye δώσε μια συναυλία στον λαό σου.

neniel εσύ τι τραγουδάς ζαργάνα μου?

χαχαχα, βασικά ξεκίνησα με tool όταν βγήκε το lateralus αργότερα άρχισα avant-garντίλες, τύπου arcturus, ulver, faith no more(ναι ρε avant-garde είναι :lol:) κτλ.
Τον τελευταίο χρόνο ψάχτηκα neurosis, isis, mastodon κτλ. Ακόμα το ψάχνω το θέμα, γουστάρω και bluesιες πολύ.

Shaman όλο σε χορωδίες μια ζωή :stuck_out_tongue:

μπράβο σας

σας θαυμάζω, πάντα ήθελα να μπορώ να τραγουδάω :confused:

Σίγουρα δεν μπορείς; Ή είσαι απλά πολύ ντροπαλός;

Μάλλον εννοεί οτι δεν έχει καλή φωνή.

Να τον ακούσουμε και θα δούμε.

άφωνος και ντροπαλός

Πωωω μου ήρθε μπαμ όμως. πάρτο.