τα μονα που επιβιωνουν απο μια ραδιενεργη εκρηξη ειναι τα σκουλικια και οι κατσαριδες.πιστευεις οτι θα ειχες την υπομονη να περιμενεις να πεθανει απο ασφυξια?
Ήθελα να κάνω το πείραμα μπας και…
και απετυχες!που να την πιασεις.αφου τρεχουν σαν τον speedy gonzalesη σαν τον roadrunner?
Πάλι καλά που δεν είσαι σαν και εμένα να αντικαθιστάς με Axe και αναπτήρα πάσης φύσεως εντομοκτόνο…
εχει αποτελεσμα?
ManagerNick βγάλε βίντεο. Κάτι μου λέει ότι θα είναι υπερθέαμα.
Δεν θες να μυρίσεις ψημένη κατσαρίδα.
Ενώ εσύ το απολαμβάνεις? χαχαχαχαχχχχχ
ξεκολλατε με τις σιχαμενες
αμα εχετε βιντεακια που τις τρωτε ζωντανες ανεβαστε τα αλλιως να αλλαξουμε θεαμα
(μλκ ραζορ εισαι μεγαλος ιπποτης-σου λεει η αλλη πες κατι κ αρχιζεις να λες για κατσαριδες)
ελεος εχουμε φαει θα ξερασουμε
αυτο μου ηρθε αυτο ειπα.και εγω τις σιχαινομαι:)
χαχαχαχα ξερει ο razor
λοιπον να πω κατι αλλο τοτε.στο σταρ εχει superman.οποιος δεν βαριεται ας το δει:)
Awake ρίξε ένα λιγότερο σιχαμένο θέμα στο τραπέζι.
Εξυπνάδες;
Πνιγονται ευκολα. Δοκιμασμενα πραματα. Μια φορα πετυχα μια στο νιπτηρα της κουζινας οταν πηγα να πιω νερο το βραδυ. Ανοιξα τη βρυση και την αφησα να πνιγει τη ρουφιανα.
Η μανα μου πρεπει να εφαγε μεγαλη φρικη το πρωι που τη βρηκε οταν πηγε στην κουζινα :roll:
πειτε τις εμπειριες σας με εξωγηινους (οχι του φορουμ, εξω στον κοσμο)
Μια φορα πιο παλια ενω εκανα μπανιο ειδα με την ακρη του ματιου μου τις κεραιες μιας τερεζουλας να βγαινουν απο το σιφωνι, τις εριχνα νερο και σαπουνια και ο,τι βρηκα μπροστα μου, εκεινη ανενδοτη συνεχισε να βγαινει απο το σιφωνι και τελικα εφυγα τρεχοντας με την πετσετα και τις σαπουναδες να σκορπιζονται σε ολο το σπιτι.
Δεν ψοφανε με τιποτα οι ΠΟΥΣΤΙΚΙΕΣ
Τις μισω
Λες να εχουν και οι εξωγηινοι κατσαριδες? :-k
και να τις σκοτωνουν με κατσαριδοκτονα,παντοφλες η οτι αλλο μεσο χρησιμοποιουμε και εμεις?:-k:lol:
Εξωγήινοι λοιπόν.
Awake μια μέρα είχα κι εγώ σχετική εμπειρία. Μου είπαν ότι ήταν η αποστολή μου να σημειώσω κάπου τις λεπτομέρειες για τον αφανισμό του ανθρωπινου ειδους και να τις διαβάσω στον κόσμο. Αλλά είχα αφήσει σπίτι το στυλό μου. You see my point…