ειναι ενας θεουλης αριστοτελους συνηθως.η και λευκο πυργο.που εχει μετατρεψει εναν τενεκε λαδι σε κιθαρα.και παιζει και τραγουδαει κατι οτιναναι
drone παίζει ο παππούλης, μεγάλη μορφή.
Φοβερός και ο κιθαρίστας που είναι κλασικά στην παραλία δίπλα στο περίπτερο.
ναι ρε…ο τυπος εκει στο περιπτερο στη γωνια λες…εχει σκασει και μυτη με διπλομανικη κιθαρα.
ατσα και δηλωτή ο σαμαν.
τα ελληνικά στρατά, όχι εγώ. φρόντισε να σου πω (2% δίνω αυτή τη στιγμή) ότι ξεμπέρδεψα αύριο το μεσημέρι και να μου πεις οτι δεν προλαβαίνεις να ετοιμαστείς ξέρω γω.
ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ.
μόνο σε μένα δεν εμφανίζονται τα αβαταρς παπαρδέλα και ντγιουντ?
ούτε εγώ τα βλέπω.
Oυτε εγω τα βλεπω.
Εντιτ: Λολ στην αποπανω :Ρ
όρεξη έχεις
Καληνύχτα
Mπα οχι ιδιαιτερη.
Καληνυχτα σου!
Ούτε εγώ τα βλέπω.
Τα βλέπω.
Τα ρέστα μου… :-s
Δεν εχει σημασια. ΓΑΜΑΕΙ.
Και τα φωνητικα ειναι ΓΑΜΑΤΑ. Οσο πιο κοντα θα μπορουσαν να ειναι στο υφος του Deathrace King.
Γενικα ο δισκος ειναι πιο ΘΡΑΣ σε σχεση με τοτε, πιο τούπα τούπα τουτούπα ξερωγω, αλλα ΓΑΜΑΕΙ. Κι οι κιθαρες ειναι ΓΑΜΑΤΕΣ. Ενταξει δεν εχει μεσα κομματι ισαξιο του ‘‘Face of Destruction - Deep Hit of Death’’, αλλα γενικα, το Possessed 13 το θεωρω καπως λιγο για τα δεδομενα των The Crown. Καλο ειναι δηλαδη, αλλα εχουν βγαλει και καλυτερα. Αυτος ο δισκος ειναι σα να βγηκε μετα το Crowned In Terror, ή μαλλον τοτε επρεπε να βγει, και βαζει τα πραγματα στη θεση τους, κοινως.
Α και ξεχασα να σας πω οτι ΓΑΜΑΕΙ. Πρωτη μερα ακροασεων ειναι, μπορει να πεσει τις επομενες, αλλα προς το παρον ακουω ΤΗ ΣΟΛΑΡΑ του Age of Iron κι εχω χσει πανω μου, επειδη νομιζω πως θα πεταχτει ο Lindstrand απο καμια γωνια να φωναζει ‘‘I am the rebel angel, living like the devil, REBEL ANGEL TO THE DEATH’’ και γενικα ΓΑΜΑΕΙ δε ξερω αν θυμηθηκα να σας το πω.
8O ιπποποταμο καθομαι εγω… διπλα στα 2 λουξ! παιζει και να σε κουτουλησα και να μη το καταλαβαμε!!!:lol::lol:
[SIZE=“6”]ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ !!![/SIZE]
:D:D:D:D:D
Πω.
Ο θεάρας ο Αγαμέμνονας :lol::lol:
ουτε σε μενα τα δειχνει :-s
Χθες και το δικό δεν φαίνοταν και ξαναεβαλα το ίδιο αφου άλλαξα το μέγεθος της εικόνας. Επίσης ούτε εγώ βλέπω τα avatar papardela, dude
Εγώ τα βλέπω, είναι τρομερά!
και εγω τα βλεπω… τελεια μιλαμε… φοβερη η φαντασια του καλλιτεχνη ρε παιδι μου… :lol::lol:
Καλημέρα
I don’t see em…Μίπως είναι αποκαλυπτικές φωτό όδερσάϊντ - σάμαν?
παπαρδέλα κατάσκοπε…