Φαε φις εντ τσιπς εσυ.
και με παρέα καλά είναι. αντίθετα η πολυκοσμία δεν την παλεύει… συνήθως οι περισσότεροι έχουν εχθρική διάθεση. καταλαβαίνω, αστικοί ρυθμοί ζωής, αλλά να μην πεθάνουμε από το άγχος κιόλας.
Υπάρχει κανένας καμένος/η που να ξέρει το σύμβολο του παραπάνω δίσκου (το Ν)
τι ακριβώς αντιπροσωπεύει;
Ξέρω οτι είναι παγανιστικό σύμβολο for sure.
εγώ είμαι stressed freak και ίσως να το ψιλογουστάρω κιόλας.
με παρέα του αντίθετου φύλου είναι μια χαρά αυτόν τον καιρό.για μια αντροπαρέα από την άλλη ίσως είναι λίγο βαρετά ξέρωγω…
edit: και γενικά πόσο σπαστικό είναι να έχεις γενέθλια 6 αυγούστου?
Οσο να χεις και 22 Ιουλη=/
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130418456299&ssPageName=ADME:B:SS:GB:1123
Ποιός θα μου το κάνει δώρο?
Γιατι ρε τι εχει ο Αυγουστος; ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ κι ετσι.
αυτή είναι η όμορφη πλευρά του αυγούστου…:country:
κατά τα άλλα ειδικά στο δημοτικό ζήλευα καθότι λόγω ημερομηνίας δεν είχα καταφέρει ποτέ να κάνω ένα πάρτι όπως θα το ήθελα.
και γενικά το πρώτο μισό του αυγούστου στην αθήνα είναι μόνο για τους ερωτευμένους, τους αθεράπευτα ρομαντικούς και τους αγοραφοβικούς.
και εγώ δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω.:roll:
Χαχαχαχα κι εγω ζηλευα γιατι ολοι μας κερνουσαν κλπ στα γενεθλια τους, κι εγω εχω γιορτη μεσα στις διακοπες των χριστουγεννων και γενεθλια τον αυγουστο.
Αλλα μπορεις το παρτυ σου να το κανεις ενα ωραιοτατο ΜΠΗΤΣ ΠΑΡΤΥ και να γινει τρε μπιεν.
Works for me που ολα μου τα γενεθλια τα εχω περασει σε νησι(και θα συνεχισω να τα περναω σε νησι ακομα και τωρα που ανοιγω τα φτερα μου κλπ κλπ).
και εγώ γιορτή έχω 7 γενάρη.όταν δηλαδή τα σχολεία ήταν κλειστά.
πάντως πέρυσι πέρασα τα γενέθλιά μου σε νησί και τολμώ να πω πως είμαι καλύτερα ακόμα και στην άδεια πόλη.ψιλοβαρέθηκα.και πάλι για να κάνω ένα σωστό μπίτς πάρτυ θα πρέπει να μαζέψω αρκετά άτομα και μες στο δεκαπενταύγουστο άλλος για χίο τράβηξε κι άλλος για μυτιλήνη…
Στην Πλάκα λογικά είναι το μόνο μέρος με τίγκα κόσμο.
Χοχοχο.
Τυχεροί περαστικοί!
Δεν ξέρω αν βοηθάει και πολύ αλλά:
ασυφταος μπακ ιν ντα μπιζνα
ο γεα
εεε σορρυ που θα σας το χαλασω “ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ” αλλα Αυγουστο ειναι και οι Παρθενοι ε!!!
και δε θελω σαχλα σχολια για το ζωδιο μου…
Καλημερες!!
Καλημέρες… βαρεμάρα
υπερβολή του λόγου ήταν για να δείξω πως προτιμώ τον πολύ κόσμο, αλλά δε θα τους χάλαγε καθόλου ε:p
πάντως όντως η πλάκα είναι το μόνο μέρος που έχει κόσμο αυτήν την περίοδο.ακόμη και το θησείο δεν έχει τον κόσμο που είχε πριν από δυο βδομάδες ας πούμε.
+φωνω… δεν παλευεται…
Πρέπει να πάω για shopping therapy στα δισκάδικα της Σαλόνικας…
και ποτε θα πας??? εγω ακομα και shopping therapy βαριεμαι να κανω…
Βρε ας είχα παραπανίσια φράγγα και δε θα βαριόμουν καθόλου! Καταραμένη κρίση. Παλιά πήγαινα ΜETROPOLIS και άφηνα 200-300 ευρώ. Τώρα… ακόμα δεν έχω πάρει το καινούριο των Guardian να φανταστείς!!
καταλαβαινω… στην ιδια φαση ειμαι και εγω… no money, no honey!