Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχαν καθοδική πτώση, αλλά πέρυσι δισκάρα βγάλανε, ο Sixx δισκάρα έβγαλε, οπότε εμένα μόνο για ψόφιοι δε μου φαίνονται. + οτί έχουμε την αυθεντική σύνθεση. Όσοι απλά δε τους γουστάρουν, δεκτό.
μα γιατι οταν σου τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζεις τις επιθεσεις.δεν ειπα οτι τα συγκροτηματα ειναι φοβερα αλλα δεν ειναι και κακα.ισως ειναι πιο εμπορικα.αλλα εγω σε ρωτησα για να κανουμε διαλογο οχι ννα ειρωνευεσαι.στα συγκροτηματα που ειπες συμφωνω οτι θα θα ηταν καλο να ερχοντουσταν πλην ισως των down που δεν τους εχω ξανακουσει
φιλικα:)
Η προταση που εξελαβες ως επιθεση ειναι γενικη ρε,δεν αναφερομαι σε σενα.Γενικα στον Ελληνα.
α οκ τοτε
Eιναι η ιδέα μου, ή ο σημερινός συνδυασμός “ροκγουέηβ-ανακοινώσεις” με “κλάσιμο-του-σέρβερ-γκεστς-άουτ” έχει κάνει κάποιους “αρχαίους” χρήστες να κάνουν λογκ-ιν μετά από αιώνες? :-k
:lol:
το δες κ συ???
με το που είδα telisvas-online, είναι αλήθεια ότι μου’ρθε λίγο κάπως… :lol::lol::lol:
ontopic…βαριεμαι…παρα πολυ ομως…
Θελω ProgPower USA ρε πουστη.
Παρτε δω billing ρε
Matos,Fates Warning,Royal Hunt,Brainstorm,Sabaton,Diablo Swing Orchestra,Pagan’s Mind,Power Quest,Tomorrow’s Eve,Circus Maximus,Orphaned Land.Και ακολουθουν κι αλλα…
8O8O8O
Eγκεφαλικοοοο !!!
Tι γαματο φεστιβαλ…!!
Εκδρομη εκδρομη.
παλι ταξιδι σημερα… =((
Ωρε παλι ταξιδευεις εσυ?
Ον τοπικ:
Αυτη τη στιγμη νταξ την παλευω δε βαριεμαι!
παλι κι ελπιζω για τελευταια φορα σημερα, δε θα ξαναμπω σε λεωφορειο/τρενο για μηνες.
μπαϊλντισα. :Ρ
Περιμένω από Dr. Rock με παρρησία όπως πάντα να ασχοληθεί με τα συναυλικά δρώμενα της χώρας και δη με την ανακοίνωση Rockwave:lol:
3ερω οτι σου λειπω ρε φορουμ…αλλα τι να κανω?
Oi LP ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!
με τσακωσες…που ξερεις οτι ακουω τωρα?:-s