Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ΒΡΩΜΙΑΡΗ!

Μίλα καλά γαμώτο

Θα γινω ο Δημιος σου…
Βββρωμιαρη!:lol::lol::lol:

-To εκοψαν
-Ε αφου το εκοψαν να το πληρωσω

ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.

δεν ξέρω τι λέτε, αλλά για απόψε [SIZE=“7”]ΜΟΝΟ INCEPTION[/SIZE]
τα υπόλοιπα από αύριο…

Λεει και τομαρι και βρωμιαρη ε;

:lol::lol::lol:
Εχει και συνεχεια http://www.youtube.com/watch?v=q-qbD5m78FY&feature=related

δε μπορεί

Ρε μαλακες ο καλυτερος ειναι ο ΕΥΛΟΓΗΤΟC

Στο 2ο εντωμεταξυ πουλαει χασις σε 13χρονα,ασε που γραφει ευλογητος σε πινακιδα 3 μετρων.

η συζήτηση για τον ευλογητό είχε γίνει πάλι πριν 3-4 μήνες, not again

ο κυριος ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΣ ειναι ο πατερας του ΚΟΤΕΝΤΟΥ

ο πιτσιρικας που ψωνιζει το χασισι στο 2ο κλιπ του nightwing ειναι ο bleeding μικρος γι’αυτο αρχισε τα σλατζ κ τα ντεθ μεταλ

η ακρόπολη σήμερα είχε περισσότερο κόσμο από την ερμού σάββατο πρωί στις εκπτώσεις, ε :!:

Και ο κόσμος δεν έχει λεφτά, αλλά οι 45 μοίρες είναι ΤΙΓΚΑ (τριτιατικα)

τί στο καλό; κοτζαμαν μπουζ και δεν είχε κόσμο το σάββατο. επίσης, επειδή το 'χα πάντα απορία, τί ροκ ακριβώς έχουν οι 45 μοίρες; :stuck_out_tongue:

Ρε 45 μοίρες δεν υπάρχει μέρα φέτος που να’ χω πάει και να μην είναι γέμάτο να ξεχειλιζει.

Σήμερα έβαλε ramones, clash, korn, aerosmith, ac dc, nirvana, red hot, moby και διάφορα

Kι ένας φίλος μου μου πε ότι μια μέρα έβαλε REFUSED - NEW NOISE :o

Πάντως και όλο το γκάζι είχε κόσμο σήμερα. Απορώ το επόμενο σάββατο τί θα γίνεται.

shit rock:p
Τόσες φορές που έχω πάει το πιο rock συγκρότημα που έχω ακούσει είναι οι Offspring:roll::roll:

Edit:
Γουάου, τι είπες.

μωρέ μπράβο. εγώ δεν έχω πετύχει τόσο χαρδ καταστάσεις. τέλος πάντων.
ναι, το γκάζι αρέσει γενικά και είναι πάντα τίγκα. βασικά γυρνάει ο κόσμος από τα χουριά σιγά σιγά, οπότε βγαίνουν.

H αλήθεια είναι ότι σήμερα είχε το πιο hard πρόγραμμα που χω συναντήσει σ’ αυτό το μαγαζί…

ραγισαν τοιχοι (αμα αυτο ειναι το hard…)

ενα σαββατο παντως που ειχα παει ,αρχιδια ροκ κοσμο ειχε , φουλ φλουφληδες.

βασικα ενας απο τους dj ξερει αλλα μου ελεγε οτι παιζει μαλακιες λογω του κοσμου.

Γαμαν οι Offspring