:lol2: :lol2: :lol2:
Oι διαφημισεις της google ειναι διαφορετικες απο pc σε pc αναλογα με τα site που επισκεπτεσαι.
Ωραία περιοχή το Νέο Ηράκλειο :roll:
ε ναι, έχει πολύ πράμα.
Οι Neurosis αρχιζουν να κλεινουν ημερομηνιες…
ATP, Λονδινο (μονοι τους) και Maryland Deathfest μεχρι στιγμης. Αντε να βγαλουν και τα υπολοιπα…
ΜΑΜΩ ΤΟΥΣ U2 ΣΑΣ ΡΕ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΩΛΟ-ΣΕΡΒΕΡ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ξερει κανεις τι ωρα κλεινει σημερα το βιβλιοπωλειο Πολιτεια στην ασκληπιου-ακαδημιας?
wtf?
Έλεγξε αν το ημεηλ που έχεις δώσει είναι έγκυρο και πάτα χ στην ειδοποίηση παρακαλώ.
:blink: ok…
and no tom cruise…waste of adv space.
Πουλήθηκε στο ebay το test press του Petitioning the Empty Sky των Converge για 315$ !!!
Πιστεύω πως το αντίστοιχο jane doe θα πάει για πλάκα 500$
Εδώ και καμιά βδομάδα μου έχει κάτω απο τον πίνακα ελένχου αυτό:
Ektoras \m/, παρακαλούμε έλεγξε ότι το e-mail που έχεις δηλώσει στο profile σου είναι έγκυρο και ενεργό: http://www.rocking.gr/modules/forum/profile.php?do=editpassword. Από τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου, λογαριασμοί με μη έγκυρη διεύθυνση e-mail απενεργοποιούνται αυτόματα. Ευχαριστούμε.
:-s
Πως κάνεις Poll?
Mα. Εδώ συμβαίνει κάτι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
Ηe is Immortal.
He has inside him blood of kings.
Πήγε στο Καλημέρα Ζωή για να κρυφτεί. Aπό τον Duncan McLeod. Of the clan McLeod.
Αυτό που παρακολουθήσαμε στην Ελληνική τηλεόραση ήταν real time.
που κουκουλώθηκε από την χριαστιανοσιωνιστική συνομωσία, της οποίας ηγείται ο Φώσκολος.
Αν μετά από αυτό το μήνυμα εξαφανιστώ, αρχίστε να παρακολουθείτε Βέρα στο Δεξί.
θα το έχει κάνει ο Obi Wan Kenobi.
Α, ήταν πολύ μπροστά το καλημέρα ζωή. Δηλώνω απερίφραστο respect.
thanks που μου το θυμισες. εβλεπα πολυ Ντανκαν μικρος και θυμηθηκα πως δεν ειχα δει το τελευταιο επεισοδιο. Χεστηκα για ολα τα υπολοιπα που εχω χασει :
σε 20 λεπτα γαμαει τον καλας.
σιχαμένε