Σου φαίνεται
Παιζει να του εχουν κανει και τρελη επιθεση …
κ πολύ καλά του κάνουν !
Δίκιο έχει ρε εσύ αμέσως.
Ή τουλάχιστον είχε
Animals.
Μονο.
o cradleofmaiden είχει να μπει κάπου ένα μήνα.
Να φανταστώ ότι τόσο καιρό γράφει το ριβιού του φάιναλ φρόντιρ? 8O8O8O
:lol3::lol3:
Mην ξεχνάς ότι έχει και το καινούριο Dimmu Borgir όμως, δώστου ένα credit.
Το να ακούς το way out of here και να χαζεύεις έξω από το παράθυρο της τάξης στην βαρετή ώρα της αλγεβρας είναι ανατριχιαστικό.
Aκούς Gilmour;
Μπα, Porcupine tree για την ακρίβεια :Ρ
Την επόμενη φορά βάλε αυτό
παρε ενα καλο για την ακριβεια
φλουνταιζντ δεν με χαλάει καθόλου δεν είμαι ψαγμένη καθόλου σε κλασσικοροκιες έτσι κι αλλιώς (και δεν είμαι καθόλου περήφανη που το λεω) αλλα οι porcupine είναι ότι χρειάζομαι για να φύγω από το μάθημα
παπαρδέλα είσαι καφρος ως συνήθως :lol:
Μια χαρα ξεφευγεις απο το μαθημα και χωρις μουσικη…ειδικα αν βλεπεις και λιγο ουρανο απο το παραθυρο κι οχι μονο τσιμεντο!
Οσο για το Way Out Of Here ειναι κομματαρα!!!Θυμαμαι εναν τυπο που ηταν διπλα μου στη συναυλια και σε αυτο το κομματι χτυπιοταν σα χταποδι!!!
¨εχω θέα από το σχολείο μου το οάκα και τη γύρω περιοχή :Ρ (περισυ που ήμουν δεύτερο όροφο ήταν ακόμη καλύτερα. Μου χει λείψει αυτό για την ακρίβεια
η θεα από το παραθυρο διπλα μου στην τάξη περισυ.
όπως και να χει χωρις μουσική δεν ξεφεύγεις τόσο εύκολα. Ειδικά αν έχει στόκους απο πάνω σου που πιθανόν να ξέρουν λιγότερα από σένα για το μάθημα…
αν παιζει κανα παο-παοκ πιθανον να φαινονται απο δω οι μπαλιες του τσιριλο
μην χαλας το ρομαντικο της υπόθεσης ρε γαμώτο :lol:
τι πιο ρομαντικο απτον σεξι μπρουνο?
Εντάξει νομίζω πως μετά απο αυτό κάθε άντρας που συναντώ θα μου φαίνεται λειψός.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθανα…:lol::lol3:
Οσο για τη θεα,περυσι εβλεπα λιγο θαλασσα απο την ταξη,αλλα η καλυτερη θεα περυσι ηταν τοτε με τη σκονη!