Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μάλλον δεν θα άντεξε δυστυχώς…

Περίεργος mode on: Μπορούμε να έχουμε μια περίληψη αυτών των ποστ?

Μαλλον σαν vintage τυπος που ειναι,μπηκε στη Trolls Royce του,εβαλε λιγη rock n’ troll και την εκανε:wink:

βασικά θα έλεγα κάτι για τα ανδρικά γεννετήσια όργανα και για την σπεσιαλιτέ του τερκενλή αλλά κ αυτό δουλεύει . :wink:

Πωωω. Τσουρέκι από τερκενλή με σοκολάτα απ έξω, γαμάει ασάλιωτα

και ασπρη απο μεσα=) (η αντιστροφα)

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ!!!

(δείγμα παρατεταμένης αγαμίας?)

Όχι ρε.Απλά είμαστε κοιλιόδουλοι.Εγώ προσωπικά!!

Ενώ στα φαγητά είμαι πάρα πολύ, για γλυκά γενικά δεν πεθαίνω. Για αυτό και η άνωθεν διαπίστωση.

αν το τσακίζεις την ώρα π λιώνεις 3 κύκλο sex & the city να αρχίσεις να ανησυχείς …

Αν δε το τρως μονοκοπανια με το που στο φερνουν δεν εισαι τρου Τερκενλης φαν:p Και να τρως και του αδερφου σου και να ερχεται και να του λες οτι τελικα η μανα ξεχασε να φερει.Priceless…

been there man . :roll:

Εγραψα ρε σεις κατι πολυ σημαντικο στις ειδησεις ανα την ελλαδα και με γραψαν ολοι στην π***** τους… Θα ανοιγα νεο θρεντ για αυτο αλλα ειπα ασε να δουμε πως παει πρωτα, αλλα τελικα τζιφος…

γμτ γι αυτό δε θέλω ν’ αρρωσταίνω. γιατί ΠΟΤΕ δεν είναι ένα απλό κρύωμα για μένα. έλεος δλδ, πήγα από το μια χαρά στο 38.9 σε 5 ώρες.γμσ με δλδ.πφφ

πφφφφ…
ειμαι μονος στο forum για πολλοστη φοραααα…:wink:
καψιμοοο…

ε δεν είσαι και εντελώς μόνος (wow αυτό θα μπορούσε να είναι tagline από ταινία sci-fi)

πινεις λοιπον Cardhu. περιμενεις λεωφορειο στα σκοταδια κ την ερημια της κηφισιας κ δεν εχει περιπτερο, αι κ μετα απο καμποσο κρυο και χοροπηδημα μπαινεις, σου δινουν ενα ομορφο προστιμο για εισητηριο κ απαντας “ευχαριστω”. :confused: εσυ η το καρντου τελος παντων.

ΡΕ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ:!:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=18061

[SPOILER][/SPOILER]

ελεοςςςς
#-o:lol3: