Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Επίσης ξέρουμε οτι θα είμαι εκεί!!!

2η μερα καταληψης σημερα και καμια 150αρια μαλακισμενα κατσαν σπιτι και κοιμηθηκαν…

άρχησαν πάλι οι καταλήψεις;;; καλή φάση… :stuck_out_tongue: γιατί γίνονται φέτος;;

Γιατί δεν έχουν βουρτσάκια να σκουπίζουν τη λεκάνη μετά το χέσιμο.

Δεν θα μου φαινόταν περίεργο…

Καλά λέτε ο,τι θέλετε αλλά η γλύκα του να πηγαίνεις αγουροξυπνημένος σχολείο έτοιμος να φας στη μάπα 5.30 ώρες μαθήματος εκ των οποίων μάξιμουμ 10 λεπτά να σου προσφέρουν κάτι και να βλέπεις ένα μπούγιο έξω απ’ το σχολείο που σε ετοιμάζει για κατάληψη είναι ανεκτίμητης αξίας

οχι ρε…ισα ισα… αν δεις το μπουγιο ξενερώνεις γτ καταλαβαίνεις οτι ξύπνησες άδικα και δεν μπορείς να πας σπίτι να κοιμηθεις…:stuck_out_tongue:

όχι. αράζεις για λίγο στη φάση μετά πας για κανα καφέ και τις υπόλοιπες δύο βδομάδες είσαι κύριος του εαυτού σου :stuck_out_tongue:

θελω να μ πει καποιος αν στο τελος υπαρχει περιπτωση να τον “κερδιζει” ή οχι,γιατι θολωνει η οραση μου απο τα δακρυα οταν το βλεπω και δεν μπορω να φτασω μεχρι εκει…she wears high heels,i wear sneakers…she is a cheerleader,i’m on the bleatcher:cry:

[SPOILER]απο μίνι διαγωνισμο στο msn για το πιο κλισαρισμενο video clip!!!εχασα:([/SPOILER]

[B][SIZE=“4”]ΟΥΓΚ![/SIZE][/B]

Παναθεμά σε…με έκανες να κλάψω:cry::cry:
από το Terminator 2 είχα να κλάψω έτσι που έμπαινε ο Σβαρτζενεγκερ στη λαβα και έκανε thumb up:cry:

[SPOILER]ποιό νίκησε; :Ρ[/SPOILER]

Δωκε ενα παραπανω ινφο για αυτο που εχεις, γιατι απο το να τρεχω να εκτυπωνω διαφορα pdfια καθε τρεις και λιγο, προτιμω να τα εχω ολα μαζεμενα καπου. Και να μην κουβαλαω και ενα σκασμο βιβλια οποτε παω ταξιδι (γιατι παντα κουβαλαω κομιξ και μυθιστορηματα ξερωγω, οτιδηποτε για να περασει η ωρα).:stuck_out_tongue:

Χευ χευ, ακούτε δώθε όσοι θέτε. Ξεκινά στις 11, οι μουσικές επιλογές by me (όχι η εκπομπή)

http://www.dreamspace.gr/ (κλικον ακουστεμαςlive)

δεν μπορώ να καταλάβω το βιντεοκλιπ… οκ δλδ θέλει να πει ότι η κοπέλα αυτή … δεν είναι “woman”??? ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΤΣΑ!!! … ντάξει… βιντεάκι-εξαπάτηση…

[SPOILER][/SPOILER]

1)…εννοειται οτι αυτο νικησε…το δικο μου εχασε!!!

2)ανμπερντ…ξερεις ποσα κοριτσακια θα το ακουνε και θα κλαινε γιατι θα ταυτιζονται με τις χαζοκλικες τους στα χαζοαμερικανικα σχολεια τους και θα ελπιζουν οτι στο προμ θα γινει το θαυμα!!!αχαχχαχαχχαχα…το σκεφτομαι και κλαιω απο ηδονη:twisted:

χαχαχαχαχαχα!!! όντως…
εντω μεταξύ την “άλλη” την “ωραία” της υπόθεσης, την κάνει η ίδια χαχαχαχαχα

(και σ’αυτό που λες για την ταύτιση, βασίζεται και η επιτυχία της άλλης παρόμοιας τύπισσας… της miley cyrus - κάτι τέτοιο… η οποία όμως μου τη σπάει… αυτή εδώ τρώγεται κάπως… )

Μονο η μουσικη ξεπλενει τη σαπιλα αυτης της πολης.Παλι καλα.Αλλα για ποσο ακομα ?

Για κάνα μισάωρο.
Μετά θα κοιμηθούμε.