ρε μλκς,προσπαθώ να ρίξω τον/την awake και μου κανετε χαλάστρα.ΟΥ ΡΕ!!! ΟΥΥΥ!
Mεταξυ μας παντως ε …με κλωτσια απο πισω σε σκαλα, θα μπορουσες να του 'χεις κανει πολυυυ χοντρη ζημια και δε θα 'σουν και τοσο ευτυχισμενος, πιστεψε με.
i know,σου λέω τον έσπρωξα απλά
Παλι την ιδια ζημια θα μπορουσες να 'χεις κανει.
Καλυτερα να του 'ριχνες μια μπουκετια να του φυγει κανα δοντακι κι η μαγκια μαζι να σε θυμαται για καιρο.
εγω λογικα θα το τιμησω σημερα το βραδυ…
αργα βεβαια…
με φορουμιτοπαρεα…
Τα ράματα πονάνε ΠΟΛΥΥΥ,θέλω να δω τι θα μου πεί τη δευτέρα.
Και σίγουρα θα με θυμάτε,θα φαίνοντε σα τη μύγα μες το γάλα στο κούτελό του τα ράματα.
απο τη μια δεν θα ξανακλεψει πιθανοτατα…απο την αλλη…θες ενα σηκωματακι απο τ’αυτια μου φαινεται!!!που θα σκοτωσεις ανθρωπο για ενα γαμωκινητο…τελειωνε με αυτη την ιστορια…νταξ…τη διαβασαμε
εφτιαξα κάρτα παηπαλ,και πάω στο account μου στο παηπαλ και μου λεει οτι avaliable balance 0 euro,τι στο καλο συμβαίνει?
ρε ψηλε εκτορα…δεν βαρανε απο πισω ρε …τι ταξη εισαι?αν εισαι κανα λυκειο μπορει να μπλεχτεις τωρα με παρεες και μαλακιες…
:p:p:p
Best news in a long time.
[SPOILER]ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ???
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΛΕΩ “ΑΡΑΞΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ,ΜΕ 5-6 ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ”!!!ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΑΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΛΑΚΑΚΟ![/SPOILER]
Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς, εμένα πάντως με ψήσατε και πήγα:p
Ωραία η μαγκιά με τις μπύρες, το καταφχαριστήθηκα το πρόγραμμα (αν και λίγο μέτσαλ θα το ήθελα :p) αλλά αυτά τα ηχεία είναι όντως εκκωφαντικά
σώπα ρε…
παπαρδέλα 3η γυμνασίου πάω,αν και παίζει να φέρει 10 αλβανούς …
[SPOILER]fuck…[/SPOILER]
“Θα φέρω την παρέα μου”#-o
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπαριά!
που ησουν ρε, δεν σε ειδα
πηγα και εγω κατα τις 6:30 και το προγραμμα ηταν χαλια
επισης, τα αυτια μου τρεχουν αιμα
ημουν και στο λαιβ στο αν διπλα στο ηχειο και νομιζω οτι απο το αριστερο μου αυτι 8α χασω την ακοη μου συντομα:-k
το λαιβ παντως ηταν γαμάτο
3 στα 3 χ8ες με τα ηχεια, και στο λαιβ, και στο αλλευ και στο μο ματωσα#-o
(στο ρουα ηταν μια χαρα:roll:)
επισης γνωρισα angmar :drunk:, στο λαιβ χτυπιομασταν διπλα διπλα με zouglau και στο αλλευ πετυχα κρις με μπλουζαρα tool
*τα λεω ολα εδω για να μην πηγαινω στο κα8ε τοπικ χωριστα
παω να κοιμη8ω, το εχω παει σερι ολη νυχτα και εχω λιωσει στο χορο κλπ
και γαμώ τις λογικές…εσύ ρε godsmack αν σου έκλεβαν το κινητό,τι θα του έκανες?θα του έδινες φιλάκι?
ρε άντε καθίστε καλά…
[SPOILER]ωχ,κινδυνεύω να μου φέρουν και εμένα άτομα για ξύλο…?#-o[/SPOILER]
Έφυγα κατά τις 4, μόλις είχε αρχίσει να γίνεται σπαραγμός
Mo Better θα τιμήσω κι εγώ όταν χειμωνιάσει. Για κλασσικό λιώσιμο στους καναπέδες στο πατάρι και κανα χορό που και που :dance:
Σε λίγη ώρα θα φτιάξω βασιλόπιτα με τη μάνα μου (σε στυλ κέικ ε! Μόνο που περιλαμβάνει και λιγουλάκι Metaxa.) Αχ κόλαση. Σιγά μην περίμενα να την φάω μόνο κάθε Πρωτοχρονιά
Θέλω παγωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αλλά κάνει κρύο γαμώτο:(