Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

πολύ ωραία όλα,μ’αρέσει που μιλάνε με μουσική δέν ουρλιάζουνε συνέχεια.
Πολύ ωραία intro ειδικά τα 2 πρώτα.

Αγαπάω το ριφάκι στο jambi :slight_smile:

Space queen θα ακούσω τώρα και τα δικά σου :slight_smile:

Βρείτε μου έναν τρόπο να σταματήσω να τρώω σαν μεσαίας προς μεγάλη σωματικής διάπλασης άντρας.

[I]These souls gone to feed in my crater
I eat 'em as fast as they come [/I]

burp

Εκτύπωσε αυτή τη φώτο και κόλλησε τη στο ψυγείο σου:p

[SPOILER][/SPOILER]

εναλλακτικές λύσεις:

ok, αυτό μπορεί να δουλέψει…
θενκς…:-s !
:eek::expressionless:

Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
Δεν υπάρχει σωτηρία, μάλλον πρεπει να το αποδεχτούμε [-X

χαιρομαι γιατι αναγνωριζεις τους γνωστες εδω μεσα 8)

οταν αποφασισεις να πας για τα αλμπουμ τους τσιμπα [B]aenima/lateralus[/B] για αρχη και μετα συνεχισε με [B]undertow/10,000 days[/B]

αποτι βλεπω ηδη ψηθηκες κ γουσταρεις…

τσιμπα τα αλμπουμ και καλο ταξιδι :slight_smile:

Λεω να πάρω κάποιο απο τα “γνωστά καλά”,αν και είναι λίγο νωρίς.Είμαι 2 ώρες ημι-φάν των τουλ :stuck_out_tongue:
Θυμίζουν Breakin Benjamin λίγο.
Ο χταποδάκιας ντράμερ καλά παίζει:p:p --> [SPOILER]http://img828.imageshack.us/img828/3612/6daxtyla.jpg[/SPOILER]

άσχετο,θέλω Manowar live

Πώς ένα ποστ γίνεται σουρεάλ/σχιζοφρενικό στην παράταση!
Βασικα για να μην τους αφήσεις να σε μπερδέψουν και φτάσουν σε σημείο να σου δίνουν λινκ για b-sides, πάρε το aenima. Και μετά βλέπεις.

Θα το κοιτάξω και το αενιμα :smiley:

Προς το παρών κατεβάζω ότι μου είπανε.
(πω ρε ποσο γαμάει το flood!!)

Τι είδους μεταλ είναι οι τουλ?

Μεγάλη συζήτηση πας να ανοίξεις…ας πούμε ότι είναι proggresive με την κυριολεκτική σημασία του όρου (ότι παίζουν προοδευτική μουσική δηλαδη)

έρχονται οι impaled nazarene?!?!?!?!

αλληγορικη απαντηση

[B]οσο ανδρας ειναι αυτος , τοσο μεταλ ειναι οι tool[/B]

[SPOILER][/SPOILER]

[B](κατεβασε aenima/undertow/lateralus και ασε τις ταμπελες)[/B]

καληνύχτα tοolάδες,πάω για αρβύλα \μ/

Ε-Ε-ΕΡΧΟΝΤΑΙ

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=757

εγω που καποτε θα σκοτωνα για οτιδηποτε καινουργιο απο maiden πλεον βαριεμαι να κατσω να ακουσω το καινουργιο αλμπουμ… ουτε καν ετρεξα να το κατεβασω, πριν καμια βδομαδα το κατεβασα κ περαν του final frontier κ el dorado δεν εχω ακουσει τιποτα…

γιατρε μου, τι εχω???:-k

Εγινες καλά,τίποτα δεν έχεις.Απλά κατάλαβες οτι οι ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ maiden που λένε όλοι,δεν είναι πια τόσο ΜΕΓΑΛΟΙ.Τους έχει βαρεθεί ο κόσμος,όπως σιγά-σιγά γίνεται με τους μετάλικα.Κουράζουν και γιαυτό ο κόσμος προτιμά τις underground μπάντες (+ τις όχι τόσο γνωστές -υποτιμημένες- μπάντες) γιατί ναι,παίζουν καλύτερα.Οι maiden έχουν μόνο το όνομα,πλέον ό,τι βγάζουν είναι εμπορικό και έχει σχεδόν μηδενική μουσική αξία.

Εκεί κοντά είναι και ο όζζυ,δεν έχει φτάσει αλλα είναι λίγα βήματα απο αυτό το στάδιο.

ρε γαμτ προσπαθώ να πάρω στον Αντέννα να τους πώ ν βάλουν ενφορσερ αλλα δεν απαντά κανείς…τι γινεται?μονο σε μένα το κάνει?

…χάζευα μερικά βιντεάκια στο youtube από την πρόσφατη συναυλία του Wino και στα related videos κοιτάτε τί μου έβγαλε -------->>>

[SPOILER][/SPOILER]

Ήμαρτον! [-X

Δώστε προσοχή στο παρακάτω:

Υπάρχει αυτό το προιόν στο amazon

[B]Wheelmate Steering Wheel Desk Tray
[/B]

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι χρήστες (πατήστε εκεί που λέει See all 97 customer images) και διαβάστε και τα review περίπου στη μέση της σελίδας.

Ρε awake,εκει που έψαχνα για εικόνες τουλ στο google για να βάλω άβαταρ,είδα αυτό που έχεις εσύ,δεν ήξερα οτι ήταν τουλ,νόμιζα σα sonny ericson ή κατι τέτοιο :lol::lol: #-o