Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

παρένθεση [B]LSE = London School of Economics[/B]

σε λίγο θα βγούμε και συγγενείς… ρώτησα την γιαγιά μου που είναι από εκείνες τις περιοχές και μου λέει "[I]φυσικά και το ξερω,που μεγάλωσα εγώ…εκεί τριγύρω…[/I]"
είναι από τα παλαιοφαρσαλα…

*έψαξα στην αποθήκη και δεν βρήκα κάτι σε νύφη…αν βρω θα στην κρατήσω…

[B]Αν δεν είχα και σένανε, τι θα ήμουν στη γη
Μπορεί αλήτης να 'μουνα, να 'χα καταστραφεί[/B]

[SPOILER][/SPOILER]

αστο krimson φιλε νασαι καλα αλλα να μην στη στερησω

[SPOILER][/SPOILER]

θέλω ο κριμσον να καταλήξει να είναι συγγενής με τον awake ! κ ο κριμσον να τον καλοπαντρέψει ! θα έρθω στο γαμήλιο γλέντι να χώσω nwobhm ! :smiley:

εδιτ. χαχαχα μη στη στερίσω λέει !

Νομιζα οτι στο ροκιν εβρισκες μονο καινουργια συγκροτηματα,δεν ηξερα οτι μπορεις να βρεις και γαμπρο/νυφη! :stuck_out_tongue:

Εχω λιωσει με ποστ αγουεικ για την νυφη :stuck_out_tongue:

δεν θα σου έδινα την δικιά μου…θα σου έβρισκα άλλη…
γυναικά και αυτοκίνητο δεν δίνουμε σε φίλους…είναι κάνονας, σορρυ

[B]PT
ROYAL ALBERT HALL
2010[/B]

ααα.πολύ ωραίο…σαν τα δικά μας εδώ…χα.χα…ΧΑ

Σκέφτομαι κι εγώ να το αλλάξω το άβαταρ…Άντε μετά το στρατό…

http://www.rocking.gr/news/Telos_epoxis_gia_to_Walkman/8361/

Μου ρχεται να κλάψω

εχω 3-4 σπιτι(το ενα απο αυτα ειναι της μανας μου απο αρχες '80) + ενα με αναγλυφο Tazmanian Devil πανω απο Warner Bros shop Βοστωνης…και δουλευουν ολα τζι-τζι…the end of an era οριστικα τελικα…:frowning:

Εγώ το τελευταίο μου Walkman το χάλασα πριν από μια 8ετία αλλά παρόλαυτα κάποιες κασσέτες μου τις έχω κρατήσει για νοσταλγικούς λόγους και επειδή πάντοτε είχα υπόχη μου να ξαναπάρω κάποιο. Αν δεν κάτσει μέχρι την πλήρη απόσυρση είσαι εκτεθειμένος για διάρρηξη με αυτά που ξεφούρνισες

Πωωωω κι εγώ έχω ακόμα walkman κασετοφωνάκι… και έχω και πολλές κασέτες… χχιχιιχιχι

Απο τότε που πήγαινα σχολείο και καθόμουν και “έγραφα” απο το ραδιόφωνο ότι ηχούσε ωραία στ’αυτιά μου… πωωω…
Πάντως πρόσφατα που έψαχνα, βρήκα με το ζόρι “CD-walkman”… (γιατί το παλιό τα’φτυσε) δεν υπήρχε καμία επώνυμη μάρκα, μόνο μία συγκεκριμένη άγνωστη του καταστήματος που τη βρήκα, που ήταν και η μόνη που έβγαζε πλέον τέτοια μηχανηματάκια…

Πωω αναμνήσεις…:cry:Στα 10 μου είχαν πάρει οι γονείς μου ένα για να ακούω μουσική(τότε είχε βγει και το Crush από Bon Jovi και όλη μέρα αυτό άκουγα:D).

Κάπου το έχω καταχωνιασμένο μαζί με το δισκμαν μου.Πάω να δω αν λειτουργεί ακόμα.:roll:

κασσετες εχω απειρες και μεχρι και πριν κανα 6αρι χρονια εγραφα ακομα ΑΝΘΟΛΟΤΖΙΣ για το κασσετοφωνο του αγροτικου μας-το οποιο πια εχει βεβαια αντικατασταθει με cd-palyer :frowning: - αλλα εχω κρατησει και γω αρκετες ψιλοσημαντικες, οπως original κασσετα του Wall απο γονεις μου, nevermind που μου ειχε αφησει καποιος αγνωστος/δεν θυμαμε σπιτι, το ‘Μη μιλας μη γελας κινδυνευει η Ελλας’\m/ κτλ κτλ + κατι κιτρινες με παραμυθια κτλ…αλλα απο μπεστακια κτλ εχω πραγματικα πανω απο καμια εκατοσταρα κασσετες ακομα…

Αχ και νά 'ξερες! :lol:

Lupin που στο διάολο ήξερες εσύ από ανθόλοτζις?

ε προσπαθουσα τεσπα, τα βαφτιζα ‘ΑΝΘΟΛΟΤΖΙΣ’ αλλα κατα βαθος κατι ελειπε…ομως αργοτερα εδω εμαθα :smiley:

[SIZE=“5”]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/SIZE]

Πω πω, ναι ρε σεις κασσέτες !

Πάνε αυτές οι εποχές. Μας φάγανε τα mp3…

Θυμάμαι να πηγαίνω στο σχολείο κάθε μέρα με το walkman στην τσέπη.
Τα τελευταία χρόνια αφού είχα χαλάσει ήδη δύο walkman είχα αγοράσει αυτή την ομορφιά
(το έχω ακόμα κάπου φυλαγμένο) ----->>

[SPOILER][/SPOILER]

Ήτανε μεταλλικό και πολύ λεπτό, κάτι που με βοήθαγε στη μεταφορά.
Σε συνδυασμό και με καλής ποιότητας κασσέτες όπως αυτές τις υπερκορυφαίες που δύσκολα τις έβρισκες και έκαναν και κανα 1000ρικο (πρέπει να έχουν συλλεκτική αξία πλέον) ---->>

[SPOILER]

Πάντα [B]METAL \m/[/B] !!!
[/SPOILER]

Τί mp3 και παπαριές, αυτός ήταν ζεστός ήχος. Όταν μετά από χρόνια απέκτησα υπολογιστή και είχα πλέον τη δυνατότητα να ριπάρω, πήρα το πρώτο μου mp3-player και ξενέρωσα με την τεράστια διαφορά στον ήχο. Αποστείρωση!

Τί να λέμε…