Θελουν να πιουν και τα ανηλικα…ΕΛΕΟΣ!!!#-o
χαχαχα, εγώ δεν ήθελα να το πω, αλλά αφού το λες εσύ, πραγματικά δεν εχω κανένα λόγο να διαφωνήσω. :–O:)
αυτο ρε τητρελαμ…15 χρονω ομορφες κοπελιτσες να ξερνοβολανε παντου και μεις να κανουμε ψωλοπαρτο…
ειλικρινα δεν εχουν καθολου μυαλο… σε 3 χρονια φανταζομαι τι θα κανουν…
Οι γονεις τους ηθελα να’ξερα τι λενε οταν επιστρεφουν σηκωτες στο σπιτι…#-o
Πωωωω σκέψου να έχεις καμιά τέτοια κόρη που να κάνει συνέχεια τέτοιες μαλακίες…
Kαλά στο λύκειο είχαμε κάνει ένα πάρτυ με κάτι παιδιά και παραλίγο να φάμε ξύλο από έναν πατέρα που’ χε μεθύσει η κόρη του. Σόρυ κιόλας όμως. Γιατί δεν έιχε μεθύησει κάνεις άλλος. Μήπως να μαζέψεις τη κορούλα σου?
πως το λεγαν οι οχυρωμενη αντιληψη; και μετα τα 15 η παρθενια ειναι ντροπη
πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ τη γενια αυτη, οχι επειδη φταινε σε κατι, αλλα βομβαρδιζονται απο ενα μυριο πληροφοριες κι απλα βιαζονται να μεγαλωσουν. αραχτε. δεν τρεχει κατι, ολη η ζωη μπροστα σας ειναι. δλδ οκ ξερω κατι κοπελιτσες που μεχρι τα 18 ειχαν κανει τις απειρες μλκιες και στα 23 ειχαν [I]σαπισει[/I] επειδη γερασαν πριν της ωρας τους. τι καταλαβαν; τιποτα
εμεις δεν ειχαμε ιντερνετ κι η ζωη μας εμοιαζε πολυ πιο απλη
όντως βιάζονται να μεγαλώσουν, άμα δεις τα περισσότερα 15χρόνα κορίτσια φαίνονται με 25χρόνα
Πέθανε ο Χρήστος Μακρής!
rip
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=50031&catid=10
Μακάβριο έντιτ αλλα γέλασα πολύ:
Ο χρήστης effigy λέει:
*me tromakses btw
*nomiza oti pethane o manager
ρεεεε μαλλααακ:lol:
RIP Πάντως. Πολύ συμπαθής
ωχ ο manager #-o
r.i.p.
r.i.p!
και λεγα τι σκατα μου θυμιζει
Πόσο γαμάτη ταινία ο Μπακαλόγατος και πόσο τεράστιος ο Χατζηχρήστος. Αναρωτιέμαι αν ήταν Αμερική πόσο ψηλά θα έφτανε αυτός ο άνθρωπος όπως και όλη η γενιά του!
αν και οι ελληνικες ταινιες δεν ειναι του γουστου μου οφειλω να παραδεκτω πως εχεις δικιο… οσες παλαιες ελληνικες ταινιες και αν εχω δειοι περισσοτερες τα εσπαγαν…
γιγαντιαιο επος, οι ατακες που πεφτουν μεταξυ Ζηκου και αφεντικου-ερωτιαρη ειναι να κλαις…
A Song for Starlight Bitches.
…και η κόντρα με τον κοντό :lol:
Ζίκος - ποιός με βάρεσε?
(κοντός) - εγώ
Ζίκος - εσυ δεν με βάρεσε γιατί δεν με φτάνεις … :lol3: :lol3:
χαλαρα η αγαπημενη μου ελληνικη ταινια!!!Την εχω δει και 100 φορες και παντα πεθαινω στο γελιο…:lol::lol:
πωπω πόσο απίστευτο να γνωρίζεις ένα νέο συγκροτημα και σε ένα μηνα να έρχεται στην πόλη σου?