Otherside μην τσιμπάς! Όλα είναι μια πλεκτάνη για να σε κάνει να ποστάρεις πικ με όσο το δυνατόν πιο αποκαλυπτική πόζα ώστε να αποδείξεις την ταυτότητά σου!
ελα ρε συ τι λές τώρα…πως σε μπέρδεψα…ε αφου τον άσσο μπαστούνι τον έγραψε άντρας,ε λέω άντρας θα είναι τότε.
Alex… βρες ένα hobby σε ικετεύω… Πεταλούδες, γραμματόσημα, νομίσματα. Κάτι τέλος πάντων…
φίλε μην νομίζεεις αν δεν έχω ενέργεια δεν έχω και όρεξη να γράψω,αλλα πώς γίνεται να μην έχεις ενέργεια αν ο μαλακας έφαγες για μεσημέρι ένα βάζακι το μικρο (των 400 γρ ) μερέντα και δύο παστέλια,και για απογευμα-βράδυ μισο πακέτο φερρέρο ροζε?!
είμαι μαλακας και έσκασα,κοντεύω να χεστώ.
ένα?ε, μην είμαστε και πλεονέκτες.
πάντως αν πέρασες την otherside για άντρα, πάει να πει πως πέρασες εμένα για GAY.ΌΞΩΩΩΩΩΩΩ…
Σκέψου να ήταν μπλε!!!
σόπα ρε ηορρορ,οχι και γκαι εδώ σε έβγαλα με τρίχες πλάτη,πα πουτσα να και γλίτσα.:lol:
χαχαχα έλεος σταματήστε να πόστάρετε…(οχι συνεχίστε εχει πλάκα)
:lol:#-o:lol:#-o
ρε ανίδεε, που κοροιδευεις το παλικάρι, το φερέρο ροζέ είναι ένα είδος ροζέ κρασιού που φτιάχνει ο φερρέρ (πρωην προπονητης της ΑΕΚ)
Πωωωωωω μαλακία μου ρε…
Να το κοιτάξεις alex.
Ειλικρινα, σε έχω ικανό…
Πρέπει να το παραδεχτώ! Ήταν αστείο!
πωωω φιλε… και εγω σε εχω ικανο απο αυτα που διαβαζω…
:lol::lol::lol::lol:
Νά’στε όλοι καλά γελάω εδώ και 2 σελίδες! Το παραπάνω με τα σοκολατάκια ήταν όντως όνειρο:lol:
Προτείνω δημιουργία ανθολόγιου Alex1992!
μλκς να ανοίξει το πώς θα σώσουμε το μενταλ.
Να ανοίξει και το πώς θα σώσουμε την ορθογραφία…