Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Το remembering ας πουμε δε σε λέει τίποτα!

ααα οκ ααν το θέτεις έτσι οκ

ριπ i remembering

και αφου ειχα χαρει που βγηκα για μπυρα χθες το βραδυ μετα απο 2 μερες λιωσιματος στο φορουμ…τσουπ! διαβαζω τα ποστς και ξενερωνω που δεν ημουν και εγω στην ευχαριστη παρεα αυτη χθες! πραγματικα ελιωσα στο γελιο! :lol::lol:

να ξανακανονιστει τετοια βραδια(την πεμπτη με βολευει) με τιμωμενο προσωπο τον alex1992!! :smiley:

και σήμερα μπορώ ακόμα έχω λίγη μερέντα στο ντουλάπι

και επειδη καπου αναφερθηκε οτι πλεον δεν θα πατανε το ποδι τους κοπελες στα Γιαννενα σας λεω 1 πραγμα για το οποιο αποκλειεται να γινει αυτο…

[SIZE=“5”]μενω Γιαννενα!![/SIZE] 8)8)

Πήγαινε στους enforcer με τον αλεξ:p

δες τα μηνύματα του του το έχω προτείνει ίδι χαχα

alex εχω τους λογους που πηγες μαθηματικο :p:p

dmembra με ψιλοζαλησε και μενα αλλα οκ νταξ…θα το σκεφτω παντως για Enforcer αφου ετσι και αλλιως ψηνομαι για live

καλα όσοι είναι Γιάννενα και δεν πάνε ενφορσερ και δεν με κάνουν παρέα θα χάσουν γιατι,και ετσι,αν,μετα ανακοίνωση των ενφόρσερ υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι

Δώσε τους μερέντα για να σε καννουν παρεα:p

δεν κατάλαβα την πρώτη πρόταση

καλα ενφορσερ δεν θα ρθείς τελικά σου βάζω εγώ το τίκετ,κάπου είδα οτι θασαι πάμπλικ σήμερα,τί ώρα θα πάς να ρθώ να στα πρήξω.Αν δείς πάντως ένα κοντό παιδάκι να κοιτά τους βινυλιοδίσκους,και να φορά στενό μαυρο παντελόνι και ασπρη μπλόυζα flames ,εγώ θα είμαι ,μίλα μου,μην σου κακοφανεί που μοίαζω λίγο μικρός.

πω αστω καλύτερα γιατι καοικώ στην τουαλέτα πλέον δεν θα το ήθελαν

Ρε, μήπως είναι χαλασμένη η μερέντα;;;;;

λές?μπα εγώ είμαι μλκς και παράφαγα.

κατα τις 3.30 θα παω αν δεν βρεχει! αλλιως αυριο! καλα ρε alex μην τρελενεσαι με τους Enfrorcer! αν και αυτο για τη μερεντα που ειπε ο dmembra αν ειναι nutella το συζηταμε! :p:p

τι δεν καταλαβες απο αυτο που ειπα πριν?

οκ μπορέι να είμαι πάμπλικ ανδεν με πιάσει τουαλέττα.

κατι είπες πως δδδεδδεν επέλεψα τυχαία μαθηματικό?κατι τετοιαο αλλα δεν το έπιασα.

Συμφωνώ…η nutella τη γ@μ@ει τη μερέντα…

Στο πολύ χαλαρό!

κανεις πολλα ορθογραφικα αρα δεν μπορουσες να πας θεωρητικη
και εχεις την καταλληλη καΐλα και εισαι αρκετα κατεστραμενος για μαθηματικο! παντα με την καλη εννοια! :stuck_out_tongue:

μην ακούω παπαρίες merenda<εκείνης της πράσινης μερεντας<nutella