Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

οι pulp είναι εφηβικός μου έρωτας.με κομάτια όπως τα “common people”, “do you remember the 1st time?”, 'death ii" και “razzmatazz” μεγάλωσα.
ναι, είμαι fanboy, αλλά όπως και νά’χει, your argument is invalid here…

[SPOILER][/SPOILER]

:stuck_out_tongue:

αν εγώ είμαι ο μικρός simba, τότε εσύ είσαι ο:

[SPOILER][/SPOILER]

να είσαι έτοιμος μόλις μεγαλώσω. 8)

Kory και Space Age Playboys παιζουν μια υπερπροστυχη διασκευη απο Pulp σε παλιο live.
http://www.youtube.com/watch?v=1j4nOPNiMWU

σιγα μην ειμαι ο καιζερ σοζε 8)

οσο κ να μεγαλωσεις , i am 2 steps ahead sonny :wink:

μάλιστα… προτιμώ το original! :razz:

forty-six and two are ahead of me επίσης.δε μου λέει κάτι αυτό.
άντε, την κάνω τώρα.εν τω μεταξύ πήγαινε άκου και λίγο pulp. :stuck_out_tongue:

ειδε κανεις σημερα οικογενειακες ιστοριες ???

ο αλλος ηθελε να ονομασει το παιδι του ραφικ ή παντελη

Γιατί;;; Αεκτζής ήταν;;;:lol::lol::lol:

η τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την υγεια JTN… να την αποφευγεις…

ασχετο… αλλα ποσο πολυ μου αρεσει αυτο το τραγουδι??

ναι,και η 18χρονη μητερα του παιδιου δεν τον αφηνε να παρει διαρκειας γιατι εχουν παιδι να μεγαλωσουν,

τελικα αυτος την απατησε με την καλυτερη της φιλη (sic)

η μανα της εφερε εναν γκομενο στο σπιτι και την εκλεψε για να παιξει τυχερα παιχνιδια στο ιντερνετ…

μεγαλες στιγμες

ναι αλλά στο τέλος είχε happy end…πως γίνετε αυτό σε κάθε επεισόδιο ρε πούστη μου…:-k

Εχασα τέτοιο έπος!;!;!;! #-o

Ωωωωω ναι.

Αλλά ο γαμβρός στην τελική πούλησε το διαρκείας τηε ΑΕΚ που αγόρασε και πήγε και πήρε στην τύπισσα ένα port-bebe και τα ξαναβρήκαν…

γούτσου γούτσου

στο λογο σας ρε??? ειχε τετοια ιστορια και την εχασα??? φτουουουουουου!!!

θα την ανεβάσουν στο youtube όποτε δεν έχασες τίποτα :wink:

χαχαχα:lol::lol:

ότι να 'ναι…:stuck_out_tongue:

constantine? :roll:
και ναι, είναι πραγματικά κοματάρα.για μια περίοδο το έλιωνα συνέχεια.είχα βάλει το ρεφραίν του και ως ringtone…

πάντως ‘οικογενειακές υποθέσεις’ έχω δει μόνο μια φορά.ήταν το επεισόδιο που μια 45χρονη είχε βρεί ένα γκόμενο στην ηλικία του γιού της, και τσακωνόταν συνέχεια μαζί του.τελικά αποδείχτηκε πως ήθελε μόνο να της πάρει τα λεφτά, και πως το έκανε και με άλλες ώριμες κυρίες.
από το να δω τέτοια σκουπίδια της trash tv, προτιμώ να παίξω το ‘παιχνιδάκι με τραγούδια’. :stuck_out_tongue:

εγω συνεχιζω να το λιωνω το τραγουδι… παιζει σχεδον συνεχεια μαζι με καποια αλλα…

οσο για τις “οικογενειακες υποθεσεις” δεν το εχω δει ουτε μια φορα! μονο στις διαφημισεις [B]οταν[/B] ειναι ανοικτη η τηλεοραση… σχεδον ποτε δλδ!

πολυ στημενο παντως

Γεια σασ πεδες
οποιος θελει μπορει να Κανει ενα Vote για την μπαντα μου στο ακολουθο λινκ?

http://www.award.rockthenation.eu/votes.html

kai pigenete ekei pou leei greece ekei p tha breite to VERMINGOD patise dipla vote ALLA gia na metrisei i psifos prepei na simplirosete mia mikri forma(εαν δν θελετε να βαλετε το αληθινο σασ ονοματεπωνυμο βαλτε ενα fake) kai tha sas erthei mail,tha to anoikste tha kanete ena klik sto link pou tha einai mesa sto mail
kai i psifos kataxorite!!!

NOTE: δεν εχει τπτ σπαμ h τπτ ιους h ιστοσελιδα οποτε feel free!!

kai osoi perisoteroi
toso kalitera Einai toumpanos diagonismos

οποιος εχει μπαντα μπορει να κανει και αυτος λογαριασμο!!

Σασ ευχαριστω!!
Edit/Delete Message