Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Εδώ και καιρό απαξίωνε τη Lady Gaga.
Εγώ θα του έριχνα μόνιμο μπαν και θα του ξίλωνα και τη φρουτιέρα.

πιστευω πως μας βλέπει τώρα,και με μουτζώνει και λέει όπως και αρκετοι αλλοι εδω μέσα πως’‘ο αλεξ1992 ήταν χειρότερος’’’ αυτός πρέπει να φάει μπάν.Συμφωνείς?

Πίστευω πως θα έβαζε μυαλό μόνο αν του έπαιρνες τα βινυλ ριπς:p

καλα ειμαι μιχαλη εσυ???

μπλιντιν αν ειναι οπως τα λες, ειναι απαραδεκτος!!! :stuck_out_tongue:

αλεξ ειδοποια ρε για την αγγελια! δεν την ειχα δει και εχασα τα rainbow… :cry::cry::cry::cry:

καλα και εγω! πως ηταν η μερα σου σημερα?

εεε δεν ηταν και απο τις καλυτερες αλλα ενταξει την παλεψα γιατι σκεφτομουνα πως αυριο ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!:D:D:D:D
εσενα πως ηταν??? καλη??

παρτα δύο μειντεν που μείναν,[SIZE=“1”]πάτρα μαζί και σου κόβω και κάτι[/SIZE]

alex δεν ακουω maiden δυστυχως…

τα ιδια…το μονο κακο ειναι οτι δεν εχω καλοριφερ σπιτι και το εχω δαγκωσει…:cold::cold:

εδω κανει ζεστη… ελεος!!! ποτε θα ερθει ο χειμωνας ρε πουτη μου;;;;;

Αθηνα?? ε Γιαννενα ερχεται λιγο πιο νωρις…αν και σημερα ειχε καλη μερα γενικοτερα(δεν εβρεχε βασικα)

Ηρακλειο… εδω εχουμε την υγρασια και το βραδακι οπως τωρα δεν εχει ζεστη… αλλα το μεσημερι…

ε ειστε νοτια εκει…εδω χθες εριξε οση βροχη δεν εριξε τις προηγουμενες 10 μερες…ασε!

Εε…και εδώ (Αθήνα) μια απ τα ίδια είναι…εχει μια γ@μημένη κουφόβραση που βγαίνεις 5 λεπτά στο μπαλκόνι και κολλάς ολόκληρος…

εσεις ειστε χειροτερα τοτε… βεβαια πιστευω πως δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να μιλησω για το ποτε κανει ζεστη και ποτε κρυο καθως ειμαι πολυ κρυουλιαρα και δεν την παλευω σε θερμοκρασιες κατω των 25 βαθμων Κελσιου!!:smiley:

αυτη η κωλουγρασια δεν παλευεται!! εχω και θεματακι κιολας…σε κανα live τωρα κοντα θα παει κανενας?

πλάκα κανετε ρε σεις εγώ μείμε με διπλό μπουφάν και το τρου τζάκετ μου…

καλα εσυ το ξεφτιλισες! κανω ενα time-out για μεσημεριανο! :slight_smile:

νωρις τρως και εσυ μεσημεριανο ρε μιχαλη!!! χαχαχα
καλη σου ορεξη!!

bon appetit[CENTER][/CENTER]

πηγα να φαω λεσχη και ειχε φακες! εγω φταιω??? θενκ γιου!:slight_smile: