xaχαχαχαχχααχααα…ασε μην κολλησουν και τους σκορπιονς και δεσει το γλυκο…:lol:
Eσυ που εισαι ιντελεξουαλ ασε μας εμας να ακουμε κιτσαριες. Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος, λες και ειναι αναγκαστικο να πας σε μια συναυλια.
^:lol::lol::lol:
big brother και επιστροφη της κορομηλας…
επιστροφη του ερωτοδικιου…
συναυλιες bon jovi και roxette…
2010???:-k
Χεχε…γιουβ γκατ ε πόιντ:wink:
[B][SIZE=“3”]ΠΩΣ-ΠΟΥ-ΠΟΤΕ!!![/SIZE][/B]
με πρόλαβε ο lupin…
κανένας Γιαννίωτης για Legacy απόψε?
εχω λιωσει να γελαω :lol:
Πριν απο λίγο το ανακάλυψα, δεν άντεχα να μην το ποστάρω κάπου…
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=aVWvbZ7ny6M&feature=player_embedded :p:lol:
[SPOILER]αγκάπη μουυυυυυυ αγκάπη μουυυυυυυυ πολύτσιμη σαν φυλαχτιόοοοοοοο…!!:–:--[/SPOILER][/SPOILER]
Πριν απο λίγο το ανακάλυψα, δεν άντεχα να μην το ποστάρω κάπου…
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=aVWvbZ7ny6M&feature=player_embedded :p:lol:
[SPOILER]αγκάπη μουυυυυυυ αγκάπη μουυυυυυυυ πολύτσιμη σαν φυλαχτιόοοοοοοο…!!:–:--[/SPOILER]
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]φάση έχουν τα spoiler[SPOILER]άσχετο…[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Ο Σαντικαy ειναι σκοτεινό Ποκεμον και οχι δαιμονας όπως ψευδως αναεφερει ο τιτλος του βιντεου. Το αυγο του Σαντικαy φυλασσεται απο τον σταθμο alter με προσωπικο φυλακα τον Πετρο Gaytano.
Σε περίπτωση που είστε φίλοι του hard’n’heavy και της rock’n’roll extravganza γενικότερα, σε περίπτωση που ανακοινωθούν τίποτα [B]Airbourne[/B], ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ!
Σοφα μιλησες. :thumbup:
Γιατι, ακουγεται τιποτα για Ελλαδα ?? 8O
Καλα, σε ενδεχομενη συναυλια τους οι μπυρες θα φευγουν σαν σιντριβανι πανω απο τα κεφαλια μας. :bounce:
awake is back in town. :country:
…so don’t you mess around! ωραιος!
ακουγεται για Airbourne Ελλαδα??? οποιος ξερει ας μιλησει!!!
Όχι ρε παιδιά, δεν ακούγεται γι αυτό και δεν το πόσταρα στα μουσικά.
Απλά τους είδα χτες και χωρίς να έχω ακούσει παρά πολύ ελάχιστα μου πήραν τα μυαλά και τα δέσαν κόμπο.
ρε ζακιπρε βγες εξω να φχαριστη8εις berlin
α ναι ρε! εσυ πηγες να τους δεις με τους Enforcer! για πες για Airbourne? γαμησαν ε?
V for vendetta…πόσο πιο κουλ μπορεί να είναι μια καραφλή γκόμενα;;8)
[SPOILER]μετά από τη Shinead O’Connor:p[/SPOILER]