τρου επικό μέταλλο!!!:lol:
καλήμερα σας.Ηθελα να αρχίσω να διαβάσω για τον Nitche,τα πιστευω τις ιδές κτλ,υπάρχει κάποιο βιβλίο,στα Ελληνικά κυρίως αλλα και στα Αγγλικά δεν με χαλάει?
Μερεεεες…
μέςρες
Αναρωτιέμαι αν τελικά να πάω ενφοουρσερ … κριμα τα 15 ευρά ορ νοου?
μην εισαι μλκς…δωσε τα 15 ε σε μένα,εεεε στους ενφορσερ
Ενοείς τα 4? στον διοργανωτη,τα 9,80? στους ενφορσερ και τα υπολοιπα στο κράτος:p
θελω να παω Θανο Μικρουτσικο και Χρηστο Θηβαιο αλλα ειναι καθημερινη γμτ… πως θα ξυπνησω την επομενη μερα???
Πηγαινε. Αν σου αρεσει πολυ μην το σκεφτεις, την αλλη μερα θα εισαι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια. Προσωπικα, αυτο μου συμβαινει (και εγραφα και την αλλη μερα Αρχαια, θυμαμαι) :)
λες ε??? θα το σκεφτω… κατα 99% θα παω…
αν μπορεί ας μου πει ΄καποιος αυτο που ρώτησα…τι να πάρω βιογραφιά?εργο του?ποιο?είμαι άσχετος…για βοηθέιστε…
Μην το χάσεις με τίποτα. Τους είδα μαζί το καλοκαίρι και ήταν απίστευτοι!
Πήγαινε στο Podium και ρώτα κι εσύ, τι ρωτάς στο off topic.
το ρώτησα στις τέχνες,απαντα ομως ρε
Ε άμα ήξερα θα σου ‘λεγα, γι’ αυτό σου λέω ρώτα εκεί με τα βιβλία.
Καλά, επειδή βαριέμαι να ψάχνω tο αντίστοιχο θρεντ, θυμάται κάνεις πως ονομάζεται tο γκρουπ του Α. Ιωαννίδη που βασίζεται σε μουσική με αρχαίες ρίζες? (με κάποιο χρήστη tο συζητούσα αλλά δεν θυμάμαι με ποιον).
βαριεμαι, δεν εχω τι να κανω και εχει πεσει κ μια απιστευτη ησυχια στο φορουμ… πως θα περασει εμενα η μερα δλδ???
συζητωντας με τον πανεξυπνο και πανεμορφο Μωβ Μιχαλη! 8)8)8)
α! να πας Μικρουτσικο-Θηβαιο…αλλα δεν ειναι καθε Παρασκευη και Σαββατο?
ηρακλειο θα κατεβουν μονο για 2 μερες… δευτερα και τριτη…αν μπορεσω να παω θα ειναι γαματα…
α οκ! παλι ξεχασα οτι δεν εισαι απο Αθηνα… :?
να μην τους χασεις αξιζουν. χθες πηγα Υπογεια Ρευματα! τους ειδα για 3η φορα και ηταν και η καλυτερη. μαλλον ειανι απο τις καλυτερες ελληνικες μπαντες live(τουλαχιστον απο αυτες που εχω δει…) και αυριο θα παω Craig Walker (Γιαννενα παντα…)