Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ευτασα

που ρε???

ευτάσα εδω

αααα σορρυ ρε… ημουν απλα αφηρημενη και δε το επιασα με την μια!!
καλως ηρθες! :stuck_out_tongue:

γιατι αραγε…??:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: ελα μου ντε…!!! πως μου ξεφυγε και δε το καταλαβα αμεσως???

και εγω απορω γιατι εισαι και γατα εσυ! ολα τα πιανεις αμεσως…! :p:p

μου την λες τωρα μικρο??? για να καταλαβω δλδ!!!:stuck_out_tongue:

τσ τσ τσ!! νεα γενια!!! σεβασμος μηδεν να’ ουμε!:p:p

Ρεεεεεεε βαριέμαι απίστευτα λέμε!!! Δεν έχει τίποτα να δω στην πολυαγαπημένη tv!!!

diple post: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ακυρο το diple post!χαχαχαχα!!!
γεια Astaldo!!!

Έκανε η μάνα μου μια τούρτα προχτές άστα να πάνε!!!

Γεια otherside!!!

toso xalia? είμαι εδω να σου φτιαξω την διαθεση πες μ τι θες?

τι είναι πρωωρη? πχ εκσεσεσπερματωση?

Είναι ανύπαρκτες λέξεις.

οκ προωρη?μηπως?τι ειναι? ακριβως?

Ως πρόωρη εκσπερμάτωση νοείται η ανικανότητα ελέγχου του χρόνου εκσπερμάτωσης από τον άνδρα κατά τη διάρκεια της συνουσίας, με αποτέλεσμα η τελευταία να συμβαίνει πολύ νωρίτερα από την επιθυμητή στιγμή.

Το πόσο νωρίς θα λάβει χώρα η εκσπερμάτωση ποικίλει αναλόγως με την περίσταση. Για παράδειγμα, υπάρχει πιθανότητα η εκσπερμάτωση να επέλθει κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών, αμέσως μετά την εισαγωγή του πέους στον κόλπο ή λίγο μετά.

Ωστόσο, θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόωρη εκσπερμάτωση αν τα παραπάνω φαινόμενα δεν επαναλαμβάνονται σε μόνιμη βάση και σε κάθε σεξουαλική επαφή. Για παράδειγμα το φαινόμενο μπορεί να εμφανιστεί κατά την πρώτη σεξουαλική εμπειρία ενός άνδρα ή ακόμη και έπειτα από μακροχρόνια ή παρατεταμένη αποχή από το σεξ.

Στις περιπτώσεις αυτές δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόωρη εκσπερμάτωση αλλά για ένα φυσιολογικό ψυχο-οργανικό, προσωρινό φαινόμενο. Το ίδιο ισχύει, βεβαίως, και κατά την περίπτωση της περιστασιακής απώλειας ελέγχου του ανδρικού οργασμού.

ελπιζω να σε βοηθησα!

α οκκκκ

τωρα το ειδα αυτο!!! γιατι εισαι τοοοοοοσο κακος??? κανα κομματι τουρτα εχει μεινει να μου στειλεις ή μπα???

ευτασα και γω!

με σοκολατα?