τώρα το είδα το έντιτ:p
[SPOILER]ναι, δημήτρη με λένε αλλά δεν το λέω γι αυτό είναι ηλίθιο λογοπαιγνιο του “θα επανέλθω δριμύτερος”:p[/SPOILER]
είμαι στην 5η σεζόν…τώρα είδα και το τελευταίο:D
τώρα το είδα το έντιτ:p
[SPOILER]ναι, δημήτρη με λένε αλλά δεν το λέω γι αυτό είναι ηλίθιο λογοπαιγνιο του “θα επανέλθω δριμύτερος”:p[/SPOILER]
είμαι στην 5η σεζόν…τώρα είδα και το τελευταίο:D
Πόσο τέλειο;
ειχα πει καποτε οτι το sountrack του the last of the mohicans ειναι απλα θριαμβος της μουσικης…μετα απο χρονια το ακουω και νιωθω το ιδιο…
γεια σου φορουμ!τι κανετε?κανα νεο?
Βαριέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαι!
γεια και σε σενα και στον Astaldo!!!κορυφαιο το soundtrack!!! δε το συζηταμε αυτο!!
κοντευω να φαω ενα σακουλακι σπορακια… το στομαχι μου θα με πιασει στο τελος!!!
Γεια σε όλους!! Εγώ μόλις έφαγα ένα μπολάκι corn flakes πάντως σκέτα!
εμενα δεν με χαιρετας?
οπα ακυρο αλλο διαβασα γεια σου αδερσαιντ
εγω παντως το τσακισα το σακουλακι… να ηταν κι αλλο!!!
πφφφ…ποιος κάθεται να κάνει εργασία για αύριο:(
Γεια σου μιντνάιτ !!!
Ω καλά που μου το θύμησες, έχω κι εγώ στο ντουλάπι αυτούς τους ξηρούς καρπούς που έχουν μια κρούστα πορτοκαλί απ’έξω:D
Με το θεικό soundtrack που πόσταρε ο Astaldo θυμήθηκα αυτό το γαμάτο folk κομμάτι των primordial απ’το imrama
edit το βρήκαhttp://www.youtube.com/watch?v=YVdhWL0MLSQ
σε σενα πηγαινε το γεια απλα πεταχτηκε αναμεσα ο νολντορ…
Όσο σκέφτομαι ότι αύριο δεν έχω να κάνω τίποτα κάτι με πιάνει!
μας δουλευεις??? :razz::razz::razz:
φοιτητης???
Yep! Απλά μούφα εξάμηνο
αλλο ενα “μουφα” εξαμηνο κ για μενα 8)
[SPOILER]τι μαλακια ειναι αυτη π δν μπορουμε να κανουμε ποστ με μια λεξη, emoticon κλπ πχ[/SPOILER]
Απλά στην σχολή μου, εκτός απο τα δικά της μαθήματα πρέπει να πάρεις και μερικά από άλλες σχολές, όπως φιλολογία κτλ, και δεν τα παω καθόλου. Φέρτε μου ψυχολογίιιιιιιιιιιιιιιιιιιια
πωωω μακαρι να μην ειχα κ εγω τπτ να κανω αυριο… τι γαματα που ηταν οσο ημουν φοιτητρια?!
εγω που ήμουν φοιτητής μόνο ένα εξάμηνο γτ μετά έπιασα δουλειά τι να πω;;
αφου εχεις να κανεις κατι μετα που τελειωσες τη σχολη σ παλι καλα να λες…