Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ρε συ ομως στο τέλος πως τα καταφέρνεις και περνας τα μαθήματα?(ή δεν τα περνας?:p)
γενικά διαβάζετε στην μεση της χρονιας ή ολα πριν τις εξετάσεις?
Γιατι οσους πρωτο ετης στο μαθηματικο εχω ρωτήσει μου λένε οτι ακομα δεν έχουν ανοίξει βιβλίο.

μάλλον κατάλαβε ότι κάνει λάθος:p

ή φοβήθηκε έπειδή είμαστε 2 [SPOILER]:lightsabre::lightsabre:[/SPOILER]
οπότε… [SPOILER]:-#[/SPOILER]

:stuck_out_tongue:

δεν τα περναω…αλλα δεν διαβαζω και ιδιαιτερα.εννοω στις εξεταστικες!

βρες κανενα παιδι μεγαλυτερο ετος στο μαθηματικο(που να εχει περασει καποια μαθηματα) να σου πει πως να διαβαζεις :wink:

edit: dmembra μαλλον αυτο εγινε!

Σας έχω ρε! Ακούω Mανογουα!!!

κοίτα από οτι έχω ακούσει το μαθηματικό είναι δύσκολη σχολή…οπότε αν εσυ διαβάζεις κατα τη διάρκεια του εξαμήνου και όχι μόνο πριν την εξεταστική, τότε συνέχισε έτσι… μην σταματήσεις απλά επειδή το κάνουν όλοι…στο κάτω κάτω πιο μάγκας είναι αυτός που διαβάζει τώρα και δεν ξεσκίζεται στο διάβασμα ένα μην πριν τις εξετάσεις:wink:

έντιτ: αστάλδο εγώ ακούω αμον αμαρθ που παίζουν ντεθ και είναι πιο κακοι από τους μανογουα:p

[SIZE=“1”]παω να βαψω ένα τραπέζι και επανερχομαι[/SIZE]

ναι φοβηθηκαμε τωρα! :lightsabre::lightsabre:

βασικα στην αρχή μεχρι και πριν δυο βδομάδες διαβαζα 1-1μιση ώρα την ημέρα και τα σαββατο κυριακα.Αλλα μετα γνώρισα καποιους φιλους στο ιδιο ετος/σχολη με μένα,με τα ιδια μουσικα γουστα,ε απο τοτε πηρα την κατψ βολτα,αρκετες φορες ξενυχτάμε και χάνω την σχολή (οπως σήμερα).Αλλα αισθάνομαι κουρασμένος ακομα απο την τελευταια χρονια :stuck_out_tongue: που δεν μπορω να κατσω να διαβάσω.α ρε κωλοπαιδα.τι μ κανατε.

και γενικότερα πριν να μπω στο πανεπιστήμιο ήμουν εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας,εντελώς κλειστός,τώρα κανω πραγματα που δεν περιμενα/κατεκρινα οτι θα έκανα.πχ να ξενυχτήσω.Η’ κοροιδευα τον ξαδερφο που δεν πήγαινε σχολή πέρσι,και ελεγα οτι εγω θα διαβάζω και θα τα περνάω τα μαθήματα.

τωρα βεβαια με πιανει μελανχολια στην σκέψη οτι δεν θα περασω τα μαθήματα.νιώθω οτι κοροιδευω τον εαυτο μ και τους γονεις μ.(δεν συννεχίζω γιατι θα μ πείτε φουστη):slight_smile:

Εγώ δεν διαβάζω σχεδόν καθόλου. Πρώτο έτος πέρασα 16/16. Γιατί? Γιατί απλά παρακολουθούσα!

ρε μαν δεν υπάρχει κάτι που “πρέπει” να κάνεις…ότι θες θα κάνεις…αν νοιωθεις ότι κοροιδευεις τους γονεις σου και θες να διαβάσεις, διάβασε… όσο για το άλλο που λές ότι κάνεις πράγματα που δεν πιστευες ότι θα κάνεις, είναι κάτι φυσιολογικό…όλοι έτσι κάναμε…να δεις που σε λίγο καιρό μέχρι και ντεθ θα ακούς και θα σ’αρεσεο κιόλας:wink:

τωρα που το λες οταν πρωτο γραφτηκα σαν θρασακιας ειχα πει οτι μισω το μπλακ και να τωρα που είμαι.χαχα

Σπερα στην παρεα… τι κανετε???

Καλωστην :slight_smile:

Ετοιμαζομεθα για καφε…!

αααα!!! αυτα ειναι… εγω εχω να παω για καφεεεεε… απο την κυριακη! :stuck_out_tongue:

σπερα και απο μενα! εγω αργοτερα θα παω για καναν καφε…προς το παρον λεω να καω λιγο στα off topic!:smiley:

Noldor αλλη φαση το ΦΠΨ ρε απο Μαθηματικο κλπ

Το ξέρω. Είναι πολύ εύκολη σχολή. Αφού λέω να την βγάλω σε 3μιση χρόνια και να μπω σε άλλη μετά. Εγώ για καφέ δεν ξέρω, έχει βροχούλα και το ψήνω για σπιτάκι :smiley:

μπασακι κιεστ?

βρεχει στα Γιαννενα???!?!!! αδυνατώ να το πιστεψω!! :p:p:p

ρε μαν αφου ειναι ευκολη γιατι δεν αραζεις να την βγαλεις στα 4-4,5? τι βιαζεσαι τοσο πολυ? (εκτος και αν υπαρχει θεμα απο το σπιτι…τοτε παω πασο και κατανοω)

ασχετο αλλα γιατι δεν μπορω/δεν ακουγεται ο μετρονόμος στο guitar pro μου? τι έπαθε ,το έχω πατήσει το κουμπί αλλα δεν ακόυγεται?γιατι?

Alt + F4

Γιατί θέλω να μπω Ψυχολογία μετά, και να δώσω και για ΑΣΕΠ ^^