Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

:lol3:
Mπατσομαγνήτης!

^^ epic… δεν ξέρω ποιο περιστατικό είναι το καλύτερο και πιο τραγικό…μάλλον αυτό με το παιδί με το άσπρο πουκάμισο…:thumbup::thumbup:

Μπααα ενα μαγαζάκι ειναι μωρε που να έχει site

και εγω ακριβως αυτο εχω crimson…
τον μπατσομαγνητη…

1 απο τα πολλα περιστατικα που εχει τυχει (με εχουν σταματησει με περιπολικα ματατζηδες διαδες και λοιπα ωραια) ειναι το παρακατω…

1 μερα πριν το live του οζζυ λεμε με αλλους 4 φιλους πριν παμε για μελια δεν παιρνουμε σβαρνα κανα ξενοδοχειο μηηηηπως και βρουμε- μαθουμε τπτ…
φωτο τζιφρες και λοιπα…

ο δρομος μας βγαζει στο μετροπολιταν - στην συγγρου…
μιλαμε με τον υπευθυνο στην πορτα…
αραζουμε λιγο απεναντι…
εκεινη την ωρα χτυπαει τηλ. μιλαω και απομακρυνομαι απο τους αλλους (ολοι στα μαυρα εννοειται)…
ακριβως εκεινη την στιγμη κατεβαινουν απο το ξενοδοχειο παπαhellas και χρυσοχοιδης με φουσκωτους…
οι φουσκωτοι καθονται μπροστα μας - εγω στον κοσμο μου- και στα καπακια σε χρονο dt ερχονται 2 περιπολικα - ακολουθηστε μας…
παλι καλα δεν μας τραβηξαν μαζι τους τελικα…

τα λαθος ατομα στο λαθος σημειο την λαθος στιγμη…

χεχε…:smiley:

υπάρχει ακόμη ένα γαμάτο με κυνηγητό και θεϊκή κατάληξη με τον κολλητό μου…,

θα το προσθέσω και αυτό και θα τα ποσταρω στο My Top-5 Anything…:stuck_out_tongue:

Ειδικός φρουρός μέσα στο μετρό του Συντάγματος. Ανάκριση κανονική.

Μερικά χρόνια πιο πίσω στη τρυφερή ηλικία των 15: Ο μικρός φρίδομ κολλημένος στο περιπολικό, ο ένας μπάτσος να σημαδεύει με όπλο, ο άλλος σωματική έρευνα λες και ψάχνει για χειροβομβίδες. Αιτία; 30 μέτρα πιο κάτω είχα πετάξει 2-3 γουρούνες.

Επόμενο: Μπάτσοι στη Γλυφάδα μας σταματάνε σε ΙΧ φίλου, ψάχνουν το αυτοκίνητο, μου αρπάζουν ένα σακουλάκι Μόλτο που μόλις είχα φάει και ο ένας αρχίζει να το μυρίζει. “Δε θα βρεις ναρκωτικά εκεί μέσα” του λέω.

Τελυταίο περιστατικό πριν 1-2 χρόνια που άραζα με φίλο έξω από το αμάξι αργά το βράδυ σε ένα παρκάκι και τρώγαμε σουβλάκια και σκάει περιπολικό με κλειστά φώτα (!) και μας αρχίζουν έλεγχο σωματικό και στο αυτοκίνητο.

Μπατσομαγνήτης Νο3 εδώ πέρα.

Γάμησαν τα gordon bleu και η σαλάτα που έφτιαξα, μπράβο μου :!:

εχει τοση ωρα την αρσεναλ στη νετ και εγω το εβλεπα στο ιντερνετ

Γατάκια…

τι γκικ θεε μου.
εισαι με αναβολικα, δεν μετρας.

πι. ες. τωρα ειδα τον αποπανω/αποκατω. :confused:

καμένε :stuck_out_tongue:

πολυ κρύο στα σερρας αντε να ρίξει κανενα χιόνι τουλάχιστον!!!:smiley:

Ξέθαψα κάτι πανάρχαιες κασέτες game boy που είχα στο δημοτικό σε μορφή ROM για virtual gbadvance και θυμήθηκα το Shadowgate. Είχα να το παίξω 11 χρόνια και την μουσικούλα ακόμα την θυμάμαι. Ιδού οι επιρρόες που σάπισαν έναν παιδικό εγκέφαλο.

και μουσικούλα σε μέταλ παραλλαγή κλικ και κλικ2 όταν πέθαινες οι σάπιοι έβαζαν έναν χάρο να σου λέει “ουφ τι κρίμα πάνε οι περιπέτειές σου τόσο νωρίς, χαρ χαρ”

καλα ρε! πως περασες το εμποδιο? εγω παντα στα 50 μετρα χανω

[B]καϊδια…!!![/B]
εγω ειχα παει καμια 10 μετρα και μπενω να κοκορευτω και βλεπω το απο πανω…#-o

καλα σε αυτο το κάτι ψήνεταιι…γράφει ηλικίες 15-17?! τι διαολο αρνια τρώγαν αντι για γάλα οταν ήταν μωρά ή εγω πρέπει να στουμπωτθώ στο φαη για να μεγλώσω!!!ποιον κοροιδευουν σε πουστημ ου?!

αυτο το μλκσμενο ο Ηλιας είναι για κοτσιες στο γνωστό μπροστινό σημείο.

Οι άλλοι είναι καλύτεροι?:lol:

οχι αλλα αν ήμουν σε αυτο το τραπέζι,αυτο το νιανιαρω θα του χα σκάσει μπουκετο και ας γινόμουν παγκοσμίος ρεζίλι

Έλα ρε συ! Γιατί το παιδί;;; Τουλάχιστον αυτός έλεγε και καμμιά βλακεία στο τραπέζι και μαζί με το άλλο το αγόρι που τα ‘‘χωνε’’ στην οικοδέσποινα είχαν πλάκα…χαχαχα η άλλη έβαλε τη φωτογραφία της πάνω στην τούρτα! Δεν το χω ξαναδεί αυτό! Δεν υπήρχε η τύπισσα! Ελεος!#-o

[SIZE=“6”]γαμω την πουτανα τη φορθνετ και τις σαπιες συνδεσεις της γαμω![/SIZE]