απεργίες στα ΜΜΜ, μετρό, ΟΣΕ, ταξί, ΙΚΑ, τράπεζες
σήμερα, αύριο κ με8αύριο!!
αναλυτικό πρόγραμμα εδώ:
http://www.fimes.gr/2010/12/apergia-mmm-metro-ose-taxi-ika-trapezes-14-15-16-dekemvriou/
δε μ’ αρέσει κα8όλου… [-X
απεργίες στα ΜΜΜ, μετρό, ΟΣΕ, ταξί, ΙΚΑ, τράπεζες
σήμερα, αύριο κ με8αύριο!!
αναλυτικό πρόγραμμα εδώ:
http://www.fimes.gr/2010/12/apergia-mmm-metro-ose-taxi-ika-trapezes-14-15-16-dekemvriou/
δε μ’ αρέσει κα8όλου… [-X
Χωρίς απεργία όμως είναι σαν να λές ότι οκ δέχομαι τα μέτρα της κυβέρνησης και του ΔΝΤ…
μα δε τα δέχομαι… :-s
Και τότε πως πρέπει να αντιδράσεις???
Με ποιο τρόπο?
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι η γενική απεργία!!!
ναι… εντάξει… δε διαφωνώ! :roll:
Εεεεεεεεεεεεεεεε ρε πουστη, δε προλαβαμε να ησυχασουμε απο αλεξ1992, γυρισε το δεσποινακι
Γιατί τον μπαναρανέ τον alex1992???
Για τον ιδιο λογο που πρεπει να φας και συ ενα
δν ενόχλησα κανέναν τώρα κ ούτε το έχω σκοπό… [-X
δε σας πείραξα… :-s
τυχαιο?
και μια διαφημιση:
Παιδιά ας coolάρουμε λίγο με το despinaki. Δεν προκαλεί κανέναν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να προκαλείτε και εσείς.
γιέααα!!:yahoo::yahoo:
Νο. 5 στη παγκόσμια κατάταξη…[SPOILER]του mad Karate man8)[SPOILER][/SPOILER][SPOILER]όχι δεν είμαι καμμένος…[-X[/SPOILER][SPOILER]αλλά ρε γμτ είναι μόνο για τη μέρα :([/SPOILER][/SPOILER]
γεια σας χαζοι!!! ο εξυπνος γυρισα!!! 8)8)
Ξεκινησε ο αγωνας κατα της φτώχειας στο Καραισκακη πριν απο λιγο, και τα πρωτα συνθηματα απο τις εξεδρες ηταν:
“Πουτανες γιοι παναθηναικοι” και " Θρυλε, γερα , και γαμα τα μουνια"
#-o #-o
έκατσα να δω το ματς, και με το που άκουσα τα συνθήματα έκλεισα ασαπ την τηλεόραση.
τραγέλαφος.
τα πάνω 1 2 3 τοπ είναι edited πάντα. είχα αλλάξει και εγώ score σε τετοιο flash
Τοσο πολυ ξενερωσατε ρε παιδια? Λες και ζειτε σε αλλη χωρα και τα ακουτε πρωτη φορα ξερω γω…
κοιτα, επειδή αυτά είναι σκορ ημέρας παίζει και να μην είναι…αν πας στα all time σκορ κάτι 8δις ποιντς που βλέπεις, αυτά μπορεί να είναι edited:wink:
(απορία της ημέρας)ασαπ απο που βγαίνει? για εμας τους άσχετους
ασαπ = asap = [B]A[/B]s [B]S[/B]oon [B]A[/B]s [B]P[/B]ossible