δεν ξέρω γιατί, αλλά οι δύο φατσούλες σου μου θύμισαν αρχίδια! :lol:
τιποτα δεν παθαινεις, σφιγγε πιο πολυ και πινε πολλα υγρα
μα γιατί δεν παίρνει κανείς στα σοβαρά την ερώτηση μου
εσείς είστε βλάκες που δεν παίρνετε στα σοβαρά την ερώτηση μ
πάω να ρωτήσω στο γιαχου ανσερς
sorry για το double post αλλά μόλις διάβασα αυτή την φρικιαστική ιστορία που θα ήθελα να μοιραστώ
Ένας διαρρήκτης που βρίσκονταν στη φυλακή βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να δραπετεύσει. Είχε προσέξει ότι τα πτώματα των νεκρών βρίσκονταν σε μια αίθουσα με ανοιχτή τη κάσα μέχρι που θα την έπαιρναν στο νεκροταφείο για θάψιμο. Έτσι, συνενώθηκε με τον υπεύθυνο των πτωμάτων, ώστε να τον αφήσει να μπει μέσα στη κάσα κι αυτός. Όταν θα γινόταν η ταφή όμως, μετά από δυο ώρες θα πήγαινε να τον ξεθάψει και για αντάλλαγμα θα του πρόσφερε ένα ποσοστό από κάποια κλοπιμαία. Η ημέρα της απόδρασης έφτασε, και ο κατάδικος μπήκε το βράδυ στην αίθουσα και στριμώχτηκε δίπλα στο πτώμα. Μαζί του είχε πάρει ένα μικρό φακό και κολατσιό. Μετά από ώρες ήρθε η ώρα της ταφής. Πήραν τη κάσα και την έβαλαν σε ένα φορτηγό. Λίγη ώρα μετά έφτασαν και σύντομα άκουσε τα λόγια του παπά μέχρι που το χώμα άρχισε να σκεπάζει τη κάσα και επικράτησε ησυχία. ¶άνοιξε το φακό και άρχισε να τρώει το φαγητό, περιμένοντας τον άλλο για να τον ξεθάψει. Από περιέργεια έστρεψε το φακό για να δει ποιος ήταν ο νεκρός που μοίραζε τη κάσα. Φαντάζεστε πόσο σοκαρίστηκε όταν είδε το πρόσωπο του νεκροφύλακας που υποτίθεται αυτός θα τον έβγαζε από το χώμα.
8O8O8O
PAWNED!
True story ή να 'χαμε να λέγαμε;
…
ούτε ο Ρομαντίκ τέτοια ερώτηση, congrats
double post, sorry.
triple post, το ροκινγκ σας φταίει που σέρνεται και κολλάει.
εχει λαλησει ο κοσμος
SPOILER"I had an out of body experience, the other day, her name was jesus
And for her everyone cried, everyone cried, everyone cried.
Try her philosophy,
Try her philosophy,
Try her philosophy, try.
You die for her philosophy,
Die for her philosophy,
Die her philosphy die."
[/SPOILER]
Γτ ρε;; τα flash mobs έχουν φάση…αφήνουν τον κόσμο μλκα Mου θυμίζει τα φλας μομπς που γινόντουσαν με τον Μάικλ Τζάκσον:p
FAIL ΜΙΛΑΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Απο πού το βρήκες?υπάρχουν κιάλλα τέτοια ?
as old as FUUUCK…
απο αυτα που λενε οι νεανικες παρεες τις βραδιες που δεν παιζει καν η παραμικρη ελπιδα για οποιασδηποτε αλλης μορφης διασκεδαση.
well done
Αυτή την ιστορία ποιος την είπε;;; αφού οι μόνοι δυο που το ήξεραν ήταν ο φυλακας που πέθανε και ο αλλος που λογικά και αυτός θα πέθανε αφού δεν τον έβγαλε κανείς :-k
:lol::lol::lol:
Ισχύει ότι είναι "μπλε ιστορία"
Αλλά εντάξει ρε έχουν και την πλάκα τους,ειδικά άμα μαζεύονται πολλά παιδιά
Ναι και έχει γκομενάκια η παρέα και αρχίζουν να τρομάζουν
δειτε αυτο το καλτ βιντεο,το εχω δει 10000 φορες και ακομα γελάω
:lol::lol::lol::lol: