Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1297812442

ΙΔΟΥ :lol::p:lol::p:lol:

8O
Έχει γυρίσει πλάτη στη σκηνή και μοιράζει αδέσποτες δεξιά κ αριστερά
Μπουνιά μες στην μάπα θα έτρωγε η καριόλα αν ήμουν εκεί δίπλα…κατα λάθος πάντα:roll:

χαχα μλκς νομιζα οτι το λέγατε για πλάκα,πωω τι ναυτη ρε,μωρη σε μεταλ συναυλια πηγες δεν πας για μπαλέτο,πω τα σπασε:lol:

μλκς πραγματικα και θα τις εσκαγα μπουκετο και ας τις ετρωγα,βοδι
μερικοι να τιμαν τα πατσ που φοραν αλλιως να μην τα βάζουν

χαχαχχαχα:lol::lol:

σχόλιο απο κάτω :lol:

pali kala pou barage mono h xontri kai den eklase…hahahaha

[SPOILER] για να πω την αλήθεια και εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο στους Arch Enemy με κάτι μαλακισμένα 15χρονα emo που ήταν πίσω μου και μαλακιζονταν :oops: [/SPOILER]

αχαχαχαχαχαχα γαματο…μου χε τυχει παρομοιο περιστατικο στους gamma ray…μια καριολα ειχε πιασει καγκελο.και εμεις ειμασταν απο πισω…και στο αρμαγεδον και rebellion και i want out π γινε της πουτανας και δε νιωθαμε,γυρνουσε και βαρουσε στη ψυχρα direct hits…και ενας φιλος απο κυπρο την πιανει “εαν εν εισαι πουταναν να επας πισω μωρη” αχαχα

O Παπαρδέλας ξύπνησε αναμνήσεις τώρα.
Όταν είχα πάει να δω Slipknot το 2009 νομίζω,ήταν μία τύπισσα μπροστά από εμένα,και ενώ ακόμα δεν είχε αρχίσει το live,γυρνά πίσω και όπως ήμασταν 5 άτομα στην σειρά μας χώνει κάτι μπουκέτα,με πρώτο-πρώτο εμένα,για τελείως άγνωστο λόγο.Ίσως να την χούφτωσε κανείς αλλιώς ήταν άκυρο τελείως!:lol::lol:

να φανταστώ σε όλους ήταν χοντρή η τύπισσα?

joshua,daphne192 και καπου πηρε το ματι αλλον εναν…
trolls επιτίθενται στο rocking RUN!!! :stuck_out_tongue:

με τιμα που για μια στιγμή νομιζα οτι είπες και μένα?:slight_smile:

χαχαχα
εεεμ αφου εχεις χεσ$#νη την φωλιά σου…

[SPOILER]
:stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

Kυκλοφόρησε η τσόντα της Πετρούλας

καλή?? την είδες?

επιστροφη στα πατρια εδαφη :roll:

Όχι αλλά από ό,τι διαβάζω τρελή μούφα…βασικά δεν είναι τσόντα…δεν κάνει τπτ η Πετρούλα
Είναι και σε 3D τρομάρα τους

το ηξερα οτι θα ζηλευε η πετρουλα απο την ντζουλια κ θα εκανε κατι

δηλαδή δεν την καρφώνουν???

το έντεχνο ροκ τί είναι? βάτε τραγούδια και πείτε μου…να πάω ή θα με πάρει ο ύπνος?

Δεν τα πάω καλά με τις ταμπέλες…

Όχι ρε[-X

Που λες να πας? Σε συναυλία?

δεν ξέρω μου λένε κατι φιλοι ν πάω κάπου μαζι τους που πάιζουν εντεχνο ροκ…αλλα το ακούω και μου στρήβουν τα άντερα…τι είναι αυτο?