ρε γμτ αυριο φευγω για το σπίτι μου,κάτω,και δεν γουστάρω καθόλου ήθελα να μείνω Γιάννενα…πω δεν θα αντέχω την βαρεμάρα…γιατιιιιιιι…
Nαι.Καλουληδες,αλλα καποια στιγμη μετα τα μισα βαρεθηκα.
2 γαματα ποστερακια που τσιμπησα απο θεουλη αρτιστα στο Καμντεν
εμενα μου αρεσαν αρκετα! χθες τους ειδα στη Λαρισα…ειχα και ορεξουλες! καλα περασα! αν τυχει ισως τους ξαναδω
τους εχω δει. πραγματικα πολυ καλοι! ενεργεια, τεχνικη, [B]ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ[/B], χιουμορ και πανω απο ολα επαγγελματιες.
Oden…θέλοντος και Ο.Σ.Ε. επιτρέποντος…το βράδυ την κάνω για Σέρρες…άντε να ηρεμήσουμε λιγάκι:):!:
oλοι ξενερωτοι κανεις δεν θελει να βγει και εγω σαπιζω μονη σπιτι :(
Πω ρε φίλε… Πολύ σπάσιμο ομως…
Το χειρότερο όμως είναι να κανονίζεις να πάς κάπου με μια παρέα και τελευταία στιγμή να σου λένε ότι θα πάνε κάπου αλλού, που για εσένα πέφτει στου διαόλου τη μάνα και δεν έχει και συγκοινωνίες να πας, οπότε αναγκάζεσαι να κάτσεις μέσα…#-o
ναι και αυτο σπασιμο ειναι αλλα τι να κανουμε υπομονη
εγω θα το ψηνα αλλα δεν θα πω ψεματα, λιωνω με buffy τωρα, πρεπει να ξυπνησω 7 και βαριεμαι να βγω εξω…=/
εγω βασικα βαριεμαι να βγω αλλα δεν θελω να κατσω σπιτι με τους γονεις μυο και τον αδερφο μου…αλλα τα ρεμαλια δεν κανονισαν τιποτα…
που εισαι ρε ρεμαλι λουπιν??κανονισε κανα καφε
και σημερα φιξ ημεθα ολη μερα…αυριο θα παω ρουτ κατα 4καικατι κλασσικα με μεγαλη μαλλον φλωροπαρεα που εχω να δω χρονια, αμα βαρεθεις ή εισαι τριγυρω drop by να κανω κανα χαριτομενο σεξοαστειο να φανω και γαματος8)
ακου φιξ [-X[-X
νταξ παιζει να περασω αλλα δεν ειναι σιγουρο
γαμαει το φιξ Ε!
λαθος,γαμουσε,τωρα ειναι ενα ακομα τρεντομαγαζο τριγυρω απο τις υπολοιπες καγκουροκαφετεριες
αχ αυτοι οι νεοι…
same 'ere
να ρωτησω, μιας και εχω καιρο να παρακολουθησω το φορουμ, θα κανει καποιος τον κοπο να με ενημερωσει για τις εξελιξεις?
εφαγα μπάν αλλα συνήλθα
Κατέβασα simulator του nitendo 64 και έχω λιώσει το Mario Kart και το 007!!:D:D
Πω!Θυμάμαι που τα έπαιζα πιτσιρικάς με τους φίλους μου με την οθόνη χωρισμένη στα 4 χαχα!
100-200 δραχμές το μισάωρο ή κάπου τόσο:p